Skoda Citigo 1.0 60pk Elegance (2013)
Uitvoering | Citigo 1.0 60pk Elegance |
Versnellingen | 5, Semi Automaat |
Bouwjaar | 2013 |
Jaar van aanschaf | 2013 |
Citigooooooooooooooo
Maandag eindelijk de Citigo opgehaald. Leuk om weer eens in een gloednieuwe auto te rijden. Je merkt goed dat de Citigo nog los moet komen. Eerst maar eens netjes in rijden en dan kijken hoe zuinig de Citigo rijdt. Ik ben erg tevreden over het mooie interieur, heb expres voor een beige gekozen omdat zeker in een kleine auto ruimer oogt. Ook het panoramisch schuif kanteldak draagt daarbij aan. Lekker veel licht in de auto. Verder heb ik een zeer complete uitvoering Elegance genome met wat extra's zoals het genoemde dak. Ik heb ook nog o.a. stoelverwarming, TC, ESP,ABS remkracht verdeler, City safe, sunset achter.
De eerste 1.000 zitten er op.
Na 1.000 km gereden te hebben in de Citigo begin íe lekker los te komen en spoeler te lopen. Mijn eerste tankbeurt is 1 op 17,8 en de tweede 1 op 18,1. Nu ik ook de cc gebruik zal het verbruik nog wel dalen. De Citigo bevalt mij erg goed. Het is een kleine luxe wagen. Ik kan met de 60pk goed mee komen met het verkeer, ook op de snelweg. De automaat blijft apart maar went wel. Je kan met het gaspedaal de schakelmomenten aanpassen. En verder rij ik rustig in de Citigo en dan merk je weinig van de schakelmomenten. Af en toe heeft de automaat wel de neiging om op vreemde momenten te schakelen en zit je soms met een Citigo met te weinig toeren. De stoel bevalt me goed, ik kan er goed in zitten. Wel vind ik in de vijfdeur dat je slecht zicht hebt als je naar links kijkt over je schouder. De B stijl zit behoorlijk in de weg.
Verder vind ik het een hele fijne auto die me comfortabel naar mijn bestemming brengt.

Skoda Citigo 1.0 AUTOMAAT AIRO LM 105.000KM
- 2013

Skoda Citigo 1.0i Greentech Drive, Airco, Cruise!!!
- 2014

Skoda Citigo 1.0 Greentech Tour 5 Deurs | Org. NL | Navigatie | Airconditioning | Centrale Vergrendeling | Elektrische Ramen | Goed Onderhouden! |
- 2012