Toyota RAV4 2.0 VVT-i 4WD Executive Business (2010)
Uitvoering | RAV4 2.0 VVT-i 4WD Executive Business |
Bouwjaar | 2010 |
Jaar van aanschaf | 2010 |
service
Sinds een jaar de Toyota RAV4 automaat alles erop en eraan ruim 43000 euro. Pearl white lak, zwarte velgen 19" privacy glass open dak etc etc op zich een betrouwbare auto.De automaat doet zijn werk alhoewel ik liever een handgeschakelde auto heb het voelt allemaal wat soft en is minder sportief. Wat mij en mijn vrouw erg stoort op dit moment vooral met lange ritten, dat de stoelen beroerd zitten tevens zijn de hoofdsteunen en het stuur niet goed af te stellen, voel je je na een forse rit gebroken en als een haring in een ton, onderweg blijf je knoppen drukken en stoelen verstellen een doffe ellende.
Terug naar de dealer kijken voor een oplossing, ja meneer dat euvel is ons bekend, horen wij wel vaker en nee meneer daar kunnen en mogen wij niets aan doen, gaat u maar naar een gespecialiseerd bedrijf deze passen alles aan uw wensen aan. Lekker makkelijk Toyota, iemand met een kluitje het riet in sturen, kost ook weer een paar duizend euro de rest van de modellen zijn afgestemd op de Europese markt alleen de RAV4 niet, echt waaaaardelooos.
voor mij geen toyota meer.
- Zou u weer een auto van dit merk kopen? nee