Dakdragers Corsa C

Gepost door Henk39 
Dakdragers Corsa C
06-08-2020 16:05
Hoi

Ik heb een set Opel Astra G dakdragers typenummers 853-2456-13 (voor en achter). Voor een Corsa C moeten het officieel met type nummer 853-2456-14 en 853-2456-15 zijn

Alleen voor past de dakdrager perfect, maar achter is ie net iets te breed. De metalen drager kan je heel makkelijk eruit klikken en heb het idee dat als je daar een centimeter afhaalt de drager gewoon moet passen.

Iemand ervaring hiermee?

Voor:


Achter:
Als die metalen stang gewoon recht afgezaagd is. Kun jij dat ook gewoon doen.
Maar dan moeten er geen gaten in zitten die de eigenlijke constructie vast zetten. Want dan kun je er alleen sleufgaten in maken bij deze korte afstand en dat krijg je niet sterk genoeg.

Alleen zit het verschil mogelijk ook in de bevestiging op het dak. Dus kan het zijn dat het geheel niet goed klemt. Maar dan zou je even moeten kijken of de individuele klemmen wel hetzelfde nummer hebben als de corsa dragers.1 keer gewijzigd. Laatste wijziging: 06-08-2020 20:01 door Pobresh.
gewoon je huidige verkopen en een set passende terugkopen, zo duur zijn ze niet en zeker na de vakanties weer volop aangeboden. Ik zou niet teveel gaan hobbyen aan dit soort dingen, daar komen nog beste krachten op te staan op bijv een snelweg.
Sorry, alleen geregistreerde gebruikers met een forumprofiel mogen berichtenplaatsen. Nog geen forumprofiel? Maak die dan hier aan.