Autonieuws  |  Opel Insignia volgens Irmscher

26 augustus 2013  |  13:10  |  Tekst:

Irmscher is een bekende naam als het om aangepaste Opels gaat. Vandaag presenteert de Duitse tuner zijn visie op de gefacelifte Insignia.

Geen zin in de nieuwe Insignia OPC? Op de IAA in Frankfurt zal Irmscher z'n optische tuningspakket voor de gefacelifte Opel Insignia presenteren. We zien een, overigens belabberd gephotoshopte, Insignia die voorzien is van een voorspoiler en een grille met honingraatstructuur. Liever geen chromen balk boven de grille? Geen probleem, in dat geval monteert Irmscher er een koolstofvezel strip. Aan de zijkant prijken sideskirts en ook de acherzijde ontkomt niet aan wat plakplastic. Boven de achterruit wordt namelijk een spoiler geparkeerd en ook de achterklep krijgt een extra luchtvanger op zich geplakt.

Vier roestvrijstalen uitlaatpijpen zorgen voor een stoerdere look met bijbehorend gebulder. Voor opvallend schoeisel zorgen 20-inch lichtmetalen wielen. Ook onder kap moet de Insignia er wat spieren bij krijgen, maar deze technische aanpassingen zijn nog niet helemaal gereed. Op de IAA in Frankfurt verwachten we in ieder geval informatie over het aantal pk's dat de Duitser erbij gaat krijgen.

 mail naar een vriend plaats dit bericht op nujij plaats dit bericht op linkedin plaats dit bericht op digg maak een bookmark op delicious
 
 
 

Foto's en video's bij dit artikel

Irmscher Opel Insignia Irmscher Opel Insignia

Peilstok

Ik vind de Range Rover Evoque:

AutoWeek op Blendle

ActieAuto

THE BIG EVENT Alleen van maandag 9 t/m zaterdag 14 maart. Opel maakt het kopen van een nieuwe auto ...

AutoWeek Test

Opel Insignia Country Tourer 4x4

Volg AutoWeek

© 2015 Sanoma Media Netherlands B.V.
Adverteren - Colofon - Contact - Copyright - Disclaimer - Privacy en cookiebeleid - Gebruiksvoorwaarden - RSS - Partners - Sitemap
AutoWeek.nl - onderdeel Sanoma Media Netherlands groep