Autonieuws

Opel Insignia volgens Irmscher

26 augustus 2013  |  13:10  |  Tekst:
    Print     Mail     Houd me op de hoogte

Irmscher is een bekende naam als het om aangepaste Opels gaat. Vandaag presenteert de Duitse tuner zijn visie op de gefacelifte Insignia.

Geen zin in de nieuwe Insignia OPC? Op de IAA in Frankfurt zal Irmscher z'n optische tuningspakket voor de gefacelifte Opel Insignia presenteren. We zien een, overigens belabberd gephotoshopte, Insignia die voorzien is van een voorspoiler en een grille met honingraatstructuur. Liever geen chromen balk boven de grille? Geen probleem, in dat geval monteert Irmscher er een koolstofvezel strip. Aan de zijkant prijken sideskirts en ook de acherzijde ontkomt niet aan wat plakplastic. Boven de achterruit wordt namelijk een spoiler geparkeerd en ook de achterklep krijgt een extra luchtvanger op zich geplakt.

Vier roestvrijstalen uitlaatpijpen zorgen voor een stoerdere look met bijbehorend gebulder. Voor opvallend schoeisel zorgen 20-inch lichtmetalen wielen. Ook onder kap moet de Insignia er wat spieren bij krijgen, maar deze technische aanpassingen zijn nog niet helemaal gereed. Op de IAA in Frankfurt verwachten we in ieder geval informatie over het aantal pk's dat de Duitser erbij gaat krijgen.

mail naar een vriend plaats dit bericht op nujij plaats dit bericht op linkedin

Mis ‘m niet! De AutoWeek Occasion Special! (Advertorial)

Alles wat je moet weten als je een gebruikte auto zoekt. De Occasion Special ligt nu in de winkel of je kunt ‘m direct   Lees verder
Mis m niet! De AutoWeek Occasion Special!
 
 

Foto's en video's bij dit artikel

Irmscher Opel Insignia Irmscher Opel Insignia
Rij-impressie - Opel Insignia Country Tourer

Peilstok

Supershowroom: mijn favoriete Opel Corsa is de...

ActieAuto

Lederen bekleding en AFL verlichting op Opel Insignia voor € 595 EXCLUSIEF BUSINESS CLASS PAKKET OP INSIGNIA. Lederen bekleding en AFL verlichting voor € 595. Duitse ...

AutoWeek Occasion-dubbeltest

Opel Insignia Sports Tourer - Saab 9-5 Sport Sedan

Volg AutoWeek