Autonieuws

BMW 4-serie gesnapt

11 april 2013  |  11:47  |  Tekst:
    Print     Mail     Houd me op de hoogte

Het debuut van BMW’s 4-serie zal nu niet lang meer op zich laten wachten. Een lezer kiekte enkele slechts licht gecamoufleerde exemplaren gewoon hier op Schiphol.

Bijna achteloos op een paar pallets geparkeerd, staan op Schiphol enkele gecamoufleerde BMW 4-series. Maar de lezer liet zich door de schijnbare alledaagsheid van het tafereel niet op het verkeerde been zetten, en legde de gecamoufleerde nieuwe BMW’s vast op de gevoelige plaat.

Agressiever

De camouflage is slechts licht, en dat geeft ons een fraaie gelegenheid de lijnen van de boreling uit München eens goed te bekijken. Het uiterlijk van de nieuwe coupé is zoals we al eerder zagen beduidend agressiever getekend dan dat van de 3-serie. De 3-serie sedan en de 4-serie staan hiermee verder van elkaar af dan de de sedanversie van de Dreier en de coupé-variant daarvan voorheen deden. BMW’s wens de 3-serie en de 4-serie duidelijk van elkaar te laten verschillen, krijgt handen en voeten met het sportievere uiterlijk van de 4-serie en de toepassing van hoogwaardiger materialen.

Volgens de laatste berichten biedt BMW voor de 4-serie 2,0-liter viercilindermotoren en 3,0-liter zespitters aan. De M4, waarvan we al weten dat-ie komt, heeft een zes-in-lijnmotor aan boord die naar verluidt maximaal 450 pk gaat leveren.  

 

mail naar een vriend plaats dit bericht op nujij plaats dit bericht op linkedin

Graag een AutoWeek T-shirt, polo, cap of mok? (Advertorial)

Alle AutoWeek-producten zijn in de online shop verkrijgbaar.   Lees verder
Graag een AutoWeek T-shirt, polo, cap of mok?
 
 

Foto's en video's bij dit artikel

BMW 4-serie spyshots BMW 4-serie spyshots BMW 4-serie spyshots
BMW 4-serie spyshots BMW 4-serie spyshots BMW 4-serie spyshots

Peilstok

AutoWeek Top 50: de mooiste auto van de afgelopen 25 jaar is de ...

AutoWeek op Blendle

AutoWeek Triotest

Jaguar XE - BMW 420 - Mercedes-Benz C220

Volg AutoWeek