Autonieuws

Skoda Octavia RS tijdens Goodwood onthuld

20 maart 2013  |  15:51  |  Tekst:
    Print     Mail     Houd me op de hoogte

Op de Skoda Octavia RS zitten we met smart te wachten. Tijdens het Goodwood Festival of Speed gaat het doek er definitief af.

In juli zal de Octavia RS in z'n volledigheid worden onthuld, zo blijkt uit een foto die Skoda vandaag de wereld in stuurde. We zien op de achtergrond een Octavia, op de voorgrond een auto onder een doek met de opdruk: 'New Octavia vRS world premiere at Goodwood Festival of Speed, july 2013'

Het 'vRS' kan gewoon als RS gelezen worden, hetzelfde beestje met een andere naam. Wat er onder de kap komt te liggen is nog niet helemaal duidelijk. Wij verwachten een 2.0 TSI met een vermogen van rond de 220 pk, al doen sommige media melding van een exemplaar met 250 paarden in het vooronder.

Wat er onder het doek zit, is niet echt meer een verrassing te noemen. Tot twee maal toe lekten er al beelden van de auto, deze zie je op foto's 2 tot en met 5.

mail naar een vriend plaats dit bericht op nujij plaats dit bericht op linkedin

Mis ‘m niet! De AutoWeek Occasion Special! (Advertorial)

Alles wat je moet weten als je een gebruikte auto zoekt. De Occasion Special ligt nu in de winkel of je kunt ‘m direct   Lees verder
Mis m niet! De AutoWeek Occasion Special!
 
 

Foto's en video's bij dit artikel

Skoda Octavia RS Skoda Octavia RS Skoda Octavia RS Configurator
Skoda Octavia RS Configurator Skoda Octavia RS Configurator
Afscheid duurtest - Skoda Octavia RS Combi

Peilstok

Supershowroom: mijn favoriete Opel Corsa is de...

AutoWeek Dubbeltest

Skoda Octavia Combi - Peugeot 308 SW

Volg AutoWeek