Autonieuws

'NEVS op zoek naar Nederlandse Saab-dealers'

20 februari 2013  |  16:49  |  Tekst:
    Print     Mail

Het nieuwe Saab (NEVS) is op zoek naar Nederlandse, Belgische en Luxemburgse dealers. Dat blijkt uit een brief die is verstuurd naar voormalige dealers van het Zweedse merk.

Dat lezen we op Bovagkrant.nl. Volgens hen heeft de nieuwe eigenaar van Saab, de Zweeds-Chinese combinatie NEVS (National Electric Vehicle Sweden), een brief verstuurd naar voormalige dealers in Nederland, België en Luxemburg waarin wordt gepolst of er interesse bestaat voor een hernieuwde samenwerking.

‘In deze fase kunnen we ons niet verbinden tot toekomstige zakenrelaties, maar we zouden graag vernemen of u interesse zou hebben om deze dialoog voort te zetten in een later stadium’, zo valt te lezen in de brief die is ondertekend door vice-president Mattias Bergman van NEVS.

NEVS is voornemens om onder de merknaam Saab elektrische auto’s op de markt te brengen, te beginnen met de 9-3, waarvan de productie begin 2014 op gang moet komen. Ook een elektrische cabriolet schijnt in de plannen voor te komen.

mail naar een vriend plaats dit bericht op nujij plaats dit bericht op linkedin

Mis ‘m niet! De AutoWeek Occasion Special! (Advertorial)

Alles wat je moet weten als je een gebruikte auto zoekt. De Occasion Special ligt nu in de winkel of je kunt ‘m direct   Lees verder
Mis m niet! De AutoWeek Occasion Special!
 
 

Saab kopersgids

Foto's en video's bij dit artikel

Saab (foto ANP)
4x4x4 Winterspecial

Peilstok

Supershowroom: mijn favoriete Opel Corsa is de...

AutoWeek Occasion-dubbeltest

Opel Insignia Sports Tourer - Saab 9-5 Sport Sedan

Volg AutoWeek