Autonieuws

Opvrolijker: Volkswagen Cheer Up!

12 februari 2013  |  15:33  |  Tekst:
    Print     Mail     Houd me op de hoogte

Seat heeft onlangs z'n Mii voorzien van het Chill Out!-pakketje. Volkswagen kan dan natuurlijk niet achterblijven. De Up wordt een actiejasje aangemeten met de naam Cheer Up!

Aan de buitenkant krijgt de Cheer Up! antracietkleurige 15-inch lichtmetalen wieltjes mee. De spiegelkappen en stootstrips worden in Galvano grijs gespoten en voor wat extra veiligheid bij dichte mist zorgen de meegeleverde mistlampen, die met chromen omlijsting voor wat extra glimmertjes zorgen.

Verder wordt de Up voorzien van het RCD 215 audiosysteem. Bij het openslaan van het portier heet de typeaanduiding op de dorpels je welkom. Net als de mistlampen worden ook de luchtroostertjes, de radio en het instrumentarium aangekleed met een chromen accenten. De pookknop en het stuurwiel zijn ook net even fijner aangekleed de exemplaren van de standaard Upjes.

Het Cheer Up!-jasje is in elke maat te bestellen, dus voor zowel de modellen met 60 en 75 pk en de exemplaren op aardgas (68 pk). Eind april komt de feestelijke Up naar ons land, de prijzen worden half maart bekend gemaakt.

mail naar een vriend plaats dit bericht op nujij plaats dit bericht op linkedin

Mis ‘m niet! De AutoWeek Occasion Special! (Advertorial)

Alles wat je moet weten als je een gebruikte auto zoekt. De Occasion Special ligt nu in de winkel of je kunt ‘m direct   Lees verder
Mis Ďm niet! De AutoWeek Occasion Special!
 
 

Foto's en video's bij dit artikel

Volkswagen Cheer Up Volkswagen Cheer Up Volkswagen Cheer Up
Volkswagen Cheer Up
Dubbeltest - Renault Zoe vs. Volkswagen e-Up

Peilstok

Supershowroom: mijn favoriete Opel Corsa is de...

ActieAuto

Volkswagen Up en Polo met Wittebrug korting Volkswagen up! take up! 44kW/60pk 3-deurs Van € 11.233    Voor € 8.685 Uitgerust met ...

AutoWeek Klokje Rond Speciaal

Volkswagen 1.0 Up

Volg AutoWeek