Autonieuws  |  Opvrolijker: Volkswagen Cheer Up!

12 februari 2013  |  15:33  |  Tekst:

Seat heeft onlangs z'n Mii voorzien van het Chill Out!-pakketje. Volkswagen kan dan natuurlijk niet achterblijven. De Up wordt een actiejasje aangemeten met de naam Cheer Up!

Aan de buitenkant krijgt de Cheer Up! antracietkleurige 15-inch lichtmetalen wieltjes mee. De spiegelkappen en stootstrips worden in Galvano grijs gespoten en voor wat extra veiligheid bij dichte mist zorgen de meegeleverde mistlampen, die met chromen omlijsting voor wat extra glimmertjes zorgen.

Verder wordt de Up voorzien van het RCD 215 audiosysteem. Bij het openslaan van het portier heet de typeaanduiding op de dorpels je welkom. Net als de mistlampen worden ook de luchtroostertjes, de radio en het instrumentarium aangekleed met een chromen accenten. De pookknop en het stuurwiel zijn ook net even fijner aangekleed de exemplaren van de standaard Upjes.

Het Cheer Up!-jasje is in elke maat te bestellen, dus voor zowel de modellen met 60 en 75 pk en de exemplaren op aardgas (68 pk). Eind april komt de feestelijke Up naar ons land, de prijzen worden half maart bekend gemaakt.

 mail naar een vriend plaats dit bericht op nujij plaats dit bericht op linkedin plaats dit bericht op digg maak een bookmark op delicious

In 6 stappen een gebruikte auto zonder gebreken (Advertorial)

Hoe vind je een betrouwbare occasion? En wat doe je als je na aankoop toch een gebrek ontdekt?   Lees verder
  DAS Rechtsbijstand
 
 
 

Foto's en video's bij dit artikel

Volkswagen Cheer Up Volkswagen Cheer Up Volkswagen Cheer Up
Volkswagen Cheer Up

Peilstok

Audi wil met de A9 Concept een spannender design introduceren. Is dat nodig?

AutoWeek op Blendle

AutoWeek Triotest

BMW i3 - Renault Zoe - Volkswagen e-Up

Volg AutoWeek

© 2014 Sanoma Media Netherlands B.V.
Adverteren - Colofon - Contact - Copyright - Disclaimer - Privacy en cookiebeleid - Gebruiksvoorwaarden - RSS - Partners - Sitemap
AutoWeek.nl - onderdeel Sanoma Media Netherlands groep