Autonieuws  |  Opvrolijker: Volkswagen Cheer Up!

12 februari 2013  |  15:33  |  Tekst:

Seat heeft onlangs z'n Mii voorzien van het Chill Out!-pakketje. Volkswagen kan dan natuurlijk niet achterblijven. De Up wordt een actiejasje aangemeten met de naam Cheer Up!

Aan de buitenkant krijgt de Cheer Up! antracietkleurige 15-inch lichtmetalen wieltjes mee. De spiegelkappen en stootstrips worden in Galvano grijs gespoten en voor wat extra veiligheid bij dichte mist zorgen de meegeleverde mistlampen, die met chromen omlijsting voor wat extra glimmertjes zorgen.

Verder wordt de Up voorzien van het RCD 215 audiosysteem. Bij het openslaan van het portier heet de typeaanduiding op de dorpels je welkom. Net als de mistlampen worden ook de luchtroostertjes, de radio en het instrumentarium aangekleed met een chromen accenten. De pookknop en het stuurwiel zijn ook net even fijner aangekleed de exemplaren van de standaard Upjes.

Het Cheer Up!-jasje is in elke maat te bestellen, dus voor zowel de modellen met 60 en 75 pk en de exemplaren op aardgas (68 pk). Eind april komt de feestelijke Up naar ons land, de prijzen worden half maart bekend gemaakt.

 mail naar een vriend plaats dit bericht op nujij plaats dit bericht op linkedin plaats dit bericht op digg maak een bookmark op delicious

ONLINE TICKETS BESTELLEN MET KORTING

Bestel nu je kaarten voor de AutoRAI online voor 14,50 euro (kassaprijs 18 euro).   Lees verder
  AutoRAI 2015
 
 
 

Foto's en video's bij dit artikel

Volkswagen Cheer Up Volkswagen Cheer Up Volkswagen Cheer Up
Volkswagen Cheer Up

Peilstok

Ik vind de Honda S2000:

AutoWeek op Blendle

AutoWeek Multitest

Smart Forfour - Hyundai i10 - VW Up - Renault Twingo

Volg AutoWeek

© 2015 Sanoma B.V.
Adverteren - Colofon - Contact - Copyright - Disclaimer - Privacy en cookiebeleid - Gebruiksvoorwaarden - RSS - Partners - Sitemap
AutoWeek.nl - onderdeel Sanoma groep