Autonieuws

Volvo XC60 vroegtijdig opgefrist

28 december 2012  |  11:56  |  Tekst:
    Print     Mail     Houd me op de hoogte

Op een Chinese website zijn afbeeldingen gelekt van wat lijkt op een bijgeschaafde Volvo XC60. Met name de neus wordt bijgesneden.

Sinds 2009 probeert Volvo met de XC60 een graantje mee te pikken in het segment van de midi-SUV's. Met het model heeft Volvo zijn pijlen gericht op Audi's Q5 en zelfs de Land Rover Freelander, waarmee hij ook zijn bodemplaat deelt. De Chinese website Yiche plaatste vandaag platen van een XC60 die nét even anders smoelt dan het model dat wij kennen.

Met name de neus is danig onder handen genomen. We zien een anders getekende voorbumper met minder tierelantijntjes, waardoor de potentiele alleskunner een rustiger voorkomen krijgt. De lichtunits krijgen wit plastic voor de richtingaanwijzers en een verticaal led-stripje wordt aan de bumper toegevoegd. Aan de achterzijde zien we een grote chromen strip boven de kentekenplaat en ook de uitlaten zijn anders vormgegeven. Onder de achterbumper zien we een zilverkleurige plaat die voor bescherming in het terrein moet zorgen. Ook in het interieur zien we een nieuwigheidje. Hier is het instrumentarium uit de V40 overgenomen.

Wanneer we de nieuwe XC60 kunnen verwachten is nog niet bekend.

mail naar een vriend plaats dit bericht op nujij plaats dit bericht op linkedin

Mis ‘m niet! De AutoWeek Occasion Special! (Advertorial)

Alles wat je moet weten als je een gebruikte auto zoekt. De Occasion Special ligt nu in de winkel of je kunt ‘m direct   Lees verder
Mis m niet! De AutoWeek Occasion Special!
 
 

Foto's en video's bij dit artikel

Volvo XC60 Facelift Volvo XC60 Facelift Volvo XC60 Facelift
Volvo XC60 Facelift Volvo XC60 Facelift Volvo XC60 Facelift
Rij-impressie Volvo XC60 D3

Peilstok

Supershowroom: mijn favoriete Opel Corsa is de...

AutoWeek Triotest

Honda CR-V - Mazda CX-5 - Volvo XC60

Volg AutoWeek