Autonieuws  |  Volvo XC60 vroegtijdig opgefrist

28 december 2012  |  11:56  |  Tekst:

Op een Chinese website zijn afbeeldingen gelekt van wat lijkt op een bijgeschaafde Volvo XC60. Met name de neus wordt bijgesneden.

Sinds 2009 probeert Volvo met de XC60 een graantje mee te pikken in het segment van de midi-SUV's. Met het model heeft Volvo zijn pijlen gericht op Audi's Q5 en zelfs de Land Rover Freelander, waarmee hij ook zijn bodemplaat deelt. De Chinese website Yiche plaatste vandaag platen van een XC60 die nét even anders smoelt dan het model dat wij kennen.

Met name de neus is danig onder handen genomen. We zien een anders getekende voorbumper met minder tierelantijntjes, waardoor de potentiele alleskunner een rustiger voorkomen krijgt. De lichtunits krijgen wit plastic voor de richtingaanwijzers en een verticaal led-stripje wordt aan de bumper toegevoegd. Aan de achterzijde zien we een grote chromen strip boven de kentekenplaat en ook de uitlaten zijn anders vormgegeven. Onder de achterbumper zien we een zilverkleurige plaat die voor bescherming in het terrein moet zorgen. Ook in het interieur zien we een nieuwigheidje. Hier is het instrumentarium uit de V40 overgenomen.

Wanneer we de nieuwe XC60 kunnen verwachten is nog niet bekend.

 mail naar een vriend plaats dit bericht op nujij plaats dit bericht op linkedin plaats dit bericht op digg maak een bookmark op delicious

ONLINE TICKETS BESTELLEN MET KORTING

Bestel nu je kaarten voor de AutoRAI online voor 14,50 euro (kassaprijs 18 euro).   Lees verder
  AutoRAI 2015
 
 
 

Foto's en video's bij dit artikel

Volvo XC60 Facelift Volvo XC60 Facelift Volvo XC60 Facelift
Volvo XC60 Facelift Volvo XC60 Facelift Volvo XC60 Facelift

Peilstok

Mijn favoriete Jaguar uit de Redactie Raadt Aan is de...

AutoWeek op Blendle

AutoWeek Triotest

Audi Q5 - Hyundai Santa Fe - Volvo XC60

Volg AutoWeek

© 2015 Sanoma B.V.
Adverteren - Colofon - Contact - Copyright - Disclaimer - Privacy en cookiebeleid - Gebruiksvoorwaarden - RSS - Partners - Sitemap
AutoWeek.nl - onderdeel Sanoma groep