Autonieuws  |  BMW 4-serie in productie-trim

14 december 2012  |  10:42  |  Tekst:

Ongeveer een week geleden verraste BMW vriend en vijand met de 4-serie concept. Het uiterlijk van de opvolger van de 3-serie coupé is in ieder geval dik voor elkaar. Onze spionagefotograaf heeft nu het productiemodel gekiekt.

Daar stond 'ie dan, in vol ornaat op internet. De BMW 4-serie gaat de 3-serie coupé opvolgen en wordt iets hoger in de markt geplaatst. Langer, breder, lager en daarbij een beetje duurder: BMW past hetzelfde truukje toe als Audi bij de A5 heeft gedaan. De concept zag er behoorlijk goed uit, wat natuurlijk vragen oproept over in welke vorm hij daadwerkelijk op de markt gaat verschijnen. Onze spionagefotograaf heeft hem op de foto weten te zetten in productietrim.

Zoals gebruikelijk worden de scherpe randjes van de conceptcar afgeslepen. We zien een 4-serie met  velgen van subtieler formaat en een bravere achterkant. De stoere achterbumper moet op deze uitvoering het veld ruimen voor een gangbaarder gestileerd exemplaar. Het is niet ondenkbaar dat de bilpartij van de concept terugkeert op de dikkere uitvoeringen van het productiemodel. Gelukkig lijkt de voorbumper niet grondig onder handen genomen te zijn. Een geruststelling, het geeft de 4-serie namelijk een geheel eigen gezicht. Het camouflagewerk bedekt nog een behoorlijk deel van het lijnenspel, maar we verwachten geen wereldschokkende wijzigingen ten opzichte van het studiemodel.

 mail naar een vriend plaats dit bericht op nujij plaats dit bericht op linkedin plaats dit bericht op digg maak een bookmark op delicious

ONLINE TICKETS BESTELLEN MET KORTING

Bestel nu je kaarten voor de AutoRAI online voor 14,50 euro (kassaprijs 18 euro).   Lees verder
  AutoRAI 2015
 
 
 

Foto's en video's bij dit artikel

BMW 4-serie spyshots BMW 4-serie spyshots BMW 4-serie spyshots
BMW 4-serie spyshots BMW 4-serie spyshots BMW 4-serie spyshots

Peilstok

Mijn favoriete Jaguar uit de Redactie Raadt Aan is de...

AutoWeek op Blendle

AutoWeek Dubbeltest

Volvo S60 Polestar - BMW 435i Gran Coupť

Volg AutoWeek

© 2015 Sanoma B.V.
Adverteren - Colofon - Contact - Copyright - Disclaimer - Privacy en cookiebeleid - Gebruiksvoorwaarden - RSS - Partners - Sitemap
AutoWeek.nl - onderdeel Sanoma groep