Autonieuws

BMW 4-serie in productie-trim

14 december 2012  |  10:42  |  Tekst:
    Print     Mail     Houd me op de hoogte

Ongeveer een week geleden verraste BMW vriend en vijand met de 4-serie concept. Het uiterlijk van de opvolger van de 3-serie coupé is in ieder geval dik voor elkaar. Onze spionagefotograaf heeft nu het productiemodel gekiekt.

Daar stond 'ie dan, in vol ornaat op internet. De BMW 4-serie gaat de 3-serie coupé opvolgen en wordt iets hoger in de markt geplaatst. Langer, breder, lager en daarbij een beetje duurder: BMW past hetzelfde truukje toe als Audi bij de A5 heeft gedaan. De concept zag er behoorlijk goed uit, wat natuurlijk vragen oproept over in welke vorm hij daadwerkelijk op de markt gaat verschijnen. Onze spionagefotograaf heeft hem op de foto weten te zetten in productietrim.

Zoals gebruikelijk worden de scherpe randjes van de conceptcar afgeslepen. We zien een 4-serie met  velgen van subtieler formaat en een bravere achterkant. De stoere achterbumper moet op deze uitvoering het veld ruimen voor een gangbaarder gestileerd exemplaar. Het is niet ondenkbaar dat de bilpartij van de concept terugkeert op de dikkere uitvoeringen van het productiemodel. Gelukkig lijkt de voorbumper niet grondig onder handen genomen te zijn. Een geruststelling, het geeft de 4-serie namelijk een geheel eigen gezicht. Het camouflagewerk bedekt nog een behoorlijk deel van het lijnenspel, maar we verwachten geen wereldschokkende wijzigingen ten opzichte van het studiemodel.

mail naar een vriend plaats dit bericht op nujij plaats dit bericht op linkedin

Mis ‘m niet! De AutoWeek Occasion Special! (Advertorial)

Alles wat je moet weten als je een gebruikte auto zoekt. De Occasion Special ligt nu in de winkel of je kunt ‘m direct   Lees verder
Mis m niet! De AutoWeek Occasion Special!
 
 

Foto's en video's bij dit artikel

BMW 4-serie spyshots BMW 4-serie spyshots BMW 4-serie spyshots
BMW 4-serie spyshots BMW 4-serie spyshots BMW 4-serie spyshots
Dubbeltest - Jaguar XE vs BMW 4-serie Gran Coup

Peilstok

Supershowroom: mijn favoriete Opel Corsa is de...

AutoWeek Triotest

Jaguar XE - BMW 420 - Mercedes-Benz C220

Volg AutoWeek