Autonieuws  |  Ouderwets bruut: met Chevrolet SS

2 december 2012  |  17:39  |  Tekst:

Chevrolet zou bevestigd hebben dat er een sportieve, achterwielaangedreven sedan in de pijplijn zit. Al begin volgend jaar gaat het doek van de auto.

Dat is bijzonder, want het merk is al enige tijd gestopt met de productie van de Amerikaanse sedan volgens het traditionele recept. Dit wordt de eerste achterwielaangedreven Chevrolet-sedan op de Amerikaanse markt in zeventien jaar, en het belooft een behoorlijk krachtige te worden. De ‘SS’, zoals de auto gaat heten, is er niet om voor de grote aantallen te zorgen, maar juist om als imago-booster voor het merk te fungeren.

Er is al een Nascar-versie van de auto onthuld, en de productieversie van de SS zouden we al in februari kunnen aanschouwen. Dat is mogelijk doordat de SS een Chevrolet-versie wordt van de Australische Holden VF Commodore die ook binnenkort ververst wordt. Chevrolet houdt de Amerikaanse uitvoering exclusief door de productie te limiteren.

 mail naar een vriend plaats dit bericht op nujij plaats dit bericht op linkedin plaats dit bericht op digg maak een bookmark op delicious

ONLINE TICKETS BESTELLEN MET KORTING

Bestel nu je kaarten voor de AutoRAI online voor 14,50 euro (kassaprijs 18 euro).   Lees verder
  AutoRAI 2015
 
 
 

Foto's en video's bij dit artikel

Chevrolet SS Nascar Chevrolet SS Nascar

Peilstok

Mijn favoriete Jaguar uit de Redactie Raadt Aan is de...

AutoWeek op Blendle

Volg AutoWeek

© 2015 Sanoma B.V.
Adverteren - Colofon - Contact - Copyright - Disclaimer - Privacy en cookiebeleid - Gebruiksvoorwaarden - RSS - Partners - Sitemap
AutoWeek.nl - onderdeel Sanoma groep