Autonieuws

Daar gaat'ie weer: McLaren P1 gespot

28 november 2012  |  11:57  |  Tekst:
    Print     Mail     Houd me op de hoogte

De ultieme hypercar van Britse afkomst is door onze spionagefotograaf opnieuw gespot. We zien de bijzonder vormgegeven sprinter opnieuw met camouflage, al weten we natuurlijk al hoe de P1 eruit komt te zien.

Over het uiterlijk mag dan niet iedereen te spreken zijn, een indrukwekkend voorkomen heeft de P1 in ieder geval wel. Ondanks de psychedelische camouflage lijkt de P1 op de foto's minder controversieel dan de knaloranje concept die McLaren enige tijd geleden de wereld in stuurde.

De hybride hypercar krijgt om en nabij de 900 pk ter beschikking, daarmee moet de bloedsnelle Brit de strijd aan gaan met Ferrari's aanstaande F70, die eveneens een hybride aandrijflijn krijgt. Ook Porsche waagt zich sinds de Carrera GT weer aan het genre auto's met uiterst spectaculaire prestaties. Geen V10 dit keer maar eveneens hybridetechnieken, gecombineerd met een potent V8-blok. De productie van de P1 start eind dit jaar, eind 2013 moet de spiritueel opvolger van de legendarische McLaren F1 zijn weg naar het asfalt vinden.

mail naar een vriend plaats dit bericht op nujij plaats dit bericht op linkedin

Mis ‘m niet! De AutoWeek Occasion Special! (Advertorial)

Alles wat je moet weten als je een gebruikte auto zoekt. De Occasion Special ligt nu in de winkel of je kunt ‘m direct   Lees verder
Mis m niet! De AutoWeek Occasion Special!
 
 

Foto's en video's bij dit artikel

Peilstok

Supershowroom: mijn favoriete Seat Toledo is...

Volg AutoWeek