Autonieuws  |  Daar gaat'ie weer: McLaren P1 gespot

28 november 2012  |  11:57  |  Tekst:

De ultieme hypercar van Britse afkomst is door onze spionagefotograaf opnieuw gespot. We zien de bijzonder vormgegeven sprinter opnieuw met camouflage, al weten we natuurlijk al hoe de P1 eruit komt te zien.

Over het uiterlijk mag dan niet iedereen te spreken zijn, een indrukwekkend voorkomen heeft de P1 in ieder geval wel. Ondanks de psychedelische camouflage lijkt de P1 op de foto's minder controversieel dan de knaloranje concept die McLaren enige tijd geleden de wereld in stuurde.

De hybride hypercar krijgt om en nabij de 900 pk ter beschikking, daarmee moet de bloedsnelle Brit de strijd aan gaan met Ferrari's aanstaande F70, die eveneens een hybride aandrijflijn krijgt. Ook Porsche waagt zich sinds de Carrera GT weer aan het genre auto's met uiterst spectaculaire prestaties. Geen V10 dit keer maar eveneens hybridetechnieken, gecombineerd met een potent V8-blok. De productie van de P1 start eind dit jaar, eind 2013 moet de spiritueel opvolger van de legendarische McLaren F1 zijn weg naar het asfalt vinden.

 mail naar een vriend plaats dit bericht op nujij plaats dit bericht op linkedin plaats dit bericht op digg maak een bookmark op delicious

ONLINE TICKETS BESTELLEN MET KORTING

Bestel nu je kaarten voor de AutoRAI online voor 14,50 euro (kassaprijs 18 euro).   Lees verder
  AutoRAI 2015
 
 
 

Foto's en video's bij dit artikel

Peilstok

Mijn favoriete Jaguar uit de Redactie Raadt Aan is de...

AutoWeek op Blendle

Volg AutoWeek

© 2015 Sanoma B.V.
Adverteren - Colofon - Contact - Copyright - Disclaimer - Privacy en cookiebeleid - Gebruiksvoorwaarden - RSS - Partners - Sitemap
AutoWeek.nl - onderdeel Sanoma groep