Autonieuws  |  Porsche Cayman is een dag te vroeg

27 november 2012  |  21:27  |  Tekst:

De nieuwe Porsche Cayman zou eigenlijk pas morgenavond uit z’n hok worden gelaten maar zoals zo vaak ligt de eerste foto al voortijdig op straat.

Morgenavond vindt in Los Angeles de officiële onthulling plaats van de nieuwe Porsche Cayman maar op de cover van het Franse tijdschrift Flat6 is al te zien hoe de auto eruit gaat zien. Een echte verrassing is het niet meer want hij wijkt maar weinig af van de zo-goed-als-naakte Cayman die we onlangs al tegenkwamen in een schuur.

De Fransen zijn zo vriendelijk om ook alvast het aantal pk’s van de Cayman en de Cayman S te vermelden op de voorpagina van hun magazine. De 2,7-liter zescilinder van de 'gewone' Cayman levert 275 pk, de Cayman S peurt 325 pk uit z’n 3,4-liter ‘flat 6’. Dat is in beide gevallen precies 10 pk meer dan dezelfde blokken leveren in de open versie van de Cayman, de Boxster.

De exacte specificaties van de nieuwe Porsche Cayman – en wat-ie qua prestaties allemaal in z’n mars heeft - weten we morgen na de officiele onthulling op de autobeurs van Los Angeles. Dan kunnen we jullie ook trakteren op meer en beter fotomateriaal van de auto.

 mail naar een vriend plaats dit bericht op nujij plaats dit bericht op linkedin plaats dit bericht op digg maak een bookmark op delicious
 
 
 

Foto's en video's bij dit artikel

Porsche Cayman Porsche Cayman

Peilstok

Ik vind de Range Rover Evoque:

AutoWeek op Blendle

AutoWeek Dubbeltest

BMW 1-serie M Coupť - Porsche Cayman R

Volg AutoWeek

© 2015 Sanoma Media Netherlands B.V.
Adverteren - Colofon - Contact - Copyright - Disclaimer - Privacy en cookiebeleid - Gebruiksvoorwaarden - RSS - Partners - Sitemap
AutoWeek.nl - onderdeel Sanoma Media Netherlands groep