Autonieuws

Mini volgepropt met vrouwen

15 november 2012  |  16:03  |  Tekst:
    Print     Mail

Er wordt weleens geroepen dat de Mini een vrouwenauto zou zijn. Misschien is die classificatie gebaseerd op het gegeven dat je ontzettend veel vrouwen in je Mini kunt vervoeren..

Een stel atleten uit East Sussex heeft het gepresteerd om 28 flexibele dames in één Mini Cooper te vouwen. Achtentwintig. In een Mini. Voor wie Mini rijdt en thuis een harem op de bank heeft zitten goed nieuws! De sportieve sporters werden niet zonder doel in de Mini gepropt, het doel was om het record van vorig jaar te overtreffen. Toen wisten ze 27 jongedames onderdak te bieden in de 3,7-meter lange auto. Geloof het of niet, maar er wisten vier personen een plekje te vinden in de kofferbak. Ook voor de twee voorste stoelen hebben twee dames een plekje weten te vinden.

Alsof één record nog niet genoeg is werd er nog een Guinness World Record in de wacht gesleept. Ditmaal werd hetzelfde concept losgelaten op een Mini Classic, de originele Mini. Misschien nog verrassender is het aantal vrouwen dat hierheen verdween: 23! Daarmee hebben ze hun vorige record met twee personen gebroken.

 

mail naar een vriend plaats dit bericht op nujij plaats dit bericht op linkedin

Mis ‘m niet! De AutoWeek Occasion Special! (Advertorial)

Alles wat je moet weten als je een gebruikte auto zoekt. De Occasion Special ligt nu in de winkel of je kunt ‘m direct   Lees verder
Mis m niet! De AutoWeek Occasion Special!
 
 

Foto's en video's bij dit artikel

Record Mini Record Mini Record Mini
Record Mini Record Mini
Occasiontest - Fiat 500C (2012) vs Mini Cooper (2010)

Peilstok

Supershowroom: mijn favoriete Opel Corsa is de...

ActieAuto

Mini Countryman Classic Britsh Pack MINI COUNTRYMAN. CLASSIC BRITISH PACK. TOT € 3.200,- VOORDEEL. A touch of class hoeft niet duur te ...

AutoWeek Dubbeltest

Mini John Cooper Works - Seat Leon Cupra

Volg AutoWeek