Autonieuws  |  Gelekt: veel meer beeld Jaguar F-Type!

24 september 2012  |  22:23  |  Tekst:

De Jaguar F-Type is zonder meer één van de grootste primeurs van de Autosalon van Parijs, maar het geheimzinnige is er wel af nu er zojuist zelfs een hele set foto's op het internet belandde.

Deze set foto's toont belangwekkende informatie, want kijk maar eens goed naar de achterzijdes van de zilveren en de rode F-Type. We zien dat de zilveren F-Type twee centraal geplaatste uitlaten heeft, waar de rode auto vier uitlaatpijpen heeft, twee aan beide kanten. Dat duidt erop dat vanaf het begin al meerdere motoriseringen beschikbaar zijn. We zetten in op een 3,0-liter V6 Supercharged met waarschijnlijk 340 pk en een 5,0-liter V8 voor de topversie. Het lijkt onwaarschijnlijk dat Jaguar meteen voor de volle 510 pk uit de XFR gaat, maar je weet het natuurlijk nooit wat de Engelsen doen in hun queeste om Porsche de loef af te steken.

Want inderdaad, de pijlen zijn op Zuffenhausen gericht. Jaguar beloofde al bij de onthulling '911-prestaties voor een prijs die iets boven die van de Boxster S ligt' en daar horen uiteraard sterke motoren bij. De F-Type staat op de Autosalon van Parijs alleen nog als cabrio. Er komt ook een coupéversie, maar die wordt pas volgend jaar onthuld. De cabriolet komt in 2013 ook daadwerkelijk op de markt.

De F-Type beleeft z'n debuut aan de vooravond van de Autosalon van Parijs. Houd deze site dus in de gaten voor alle officiële informatie plus achtergronden.

 mail naar een vriend plaats dit bericht op nujij plaats dit bericht op linkedin plaats dit bericht op digg maak een bookmark op delicious

ONLINE TICKETS BESTELLEN MET KORTING

Bestel nu je kaarten voor de AutoRAI online voor 14,50 euro (kassaprijs 18 euro).   Lees verder
  AutoRAI 2015
 
 
 

Foto's en video's bij dit artikel

Jaguar F-Type Jaguar F-Type Jaguar F-Type
Jaguar F-Type Jaguar F-Type Jaguar F-Type

Peilstok

Mijn favoriete Jaguar uit de Redactie Raadt Aan is de...

AutoWeek op Blendle

AutoWeek Posterstory

Jaguar F-Type Coupť

Volg AutoWeek

© 2015 Sanoma B.V.
Adverteren - Colofon - Contact - Copyright - Disclaimer - Privacy en cookiebeleid - Gebruiksvoorwaarden - RSS - Partners - Sitemap
AutoWeek.nl - onderdeel Sanoma groep