Autonieuws

Rolls-Royce toont speciale Ghost en lange Phantom

23 april 2012  |  10:11  |  Tekst:
    Print     Mail

Voor de Autoshow van Peking heeft Rolls-Royce een speciale uitvoering van de Ghost en een Phantom met langere wielbasis meegenomen.

Allereerst presenteert het Britse luxemerk de Ghost Six Senses concept, een versie van de Ghost die volgens de CEO van het merk, Torsten Müller-Ötvös, een traktatie voor alle zintuigen is. Zo is het exterieur voorzien van speciale witte lak, Carrara White, en voor het interieur is er walnoten- en eikenhout gebruikt, terwijl alle bekleding van leer van de meest luxe soort is. Voor het genot van het oor is er een conceptueel audiosysteem ingebouwd, waarbij er speakers in de hemelbekleding zijn geplaatst.

Daarnaast heeft Rolls-Royce de Phantom Extended Wheelbase meegenomen naar Peking. De vernieuwde Phantom (Series II) werd als saloon, coupé en drophead coupé al getoond tijdens de afgelopen Autosalon van Genève. Nu debuteert de versie met extra lange wielbasis in China, waar beenruimte achterin immers het hoogste goed is. De auto is afgezien van de lengte in bijna elk opzicht identiek aan z'n evenknieën van minder lengte, die allemaal een direct ingespoten V12 – gekoppeld aan een achttrapsautomaat – onder de kap hebben.

mail naar een vriend plaats dit bericht op nujij plaats dit bericht op linkedin

Mis ‘m niet! De AutoWeek Occasion Special! (Advertorial)

Alles wat je moet weten als je een gebruikte auto zoekt. De Occasion Special ligt nu in de winkel of je kunt ‘m direct   Lees verder
Mis m niet! De AutoWeek Occasion Special!
 
 

Foto's en video's bij dit artikel

Rolls Royce Ghost Six Senses concept Rolls Royce Ghost Six Senses concept Rolls-Royce Phantom Extended Wheelbase
Rolls-Royce Phantom Extended Wheelbase
Rij-impressie Rolls-Royce Phantom Coupe

Peilstok

Supershowroom: mijn favoriete Opel Corsa is de...

Volg AutoWeek