Autonieuws  |  Tesla geeft teaser luxe Model X vrij

1 februari 2012  |  14:58  |  Tekst:

Nog een weekje, dan weten we meer over de nieuwe Model X van Tesla. Vandaag krijgen we alvast een teaser voor de kiezen.

We hebben al wel een ruw idee wat we kunnen verwachten van de nieuwe Tesla. De auto zal op diverse fronten overeen komen met de ruime Model S, maar meer richting een crossover gaan. De aandrijving is vanzelfsprekend elektrisch. Op 9 februari komen we meer te weten, zo meldt het jonge automerk uit Californië via een nieuwe uitnodiging aan potentiële klanten, die welkom zijn bij de officiële onthulling.

Op de afbeelding bij de betreffende uitnodiging zien we enkele contouren van de Model X, die een kortere neus en een hoger dak lijkt te hebben dan de S. Let wel, we hebben nog maar te maken met een conceptversie. Het uiteindelijke productiemodel verwachten we medio 2014.

 mail naar een vriend plaats dit bericht op nujij plaats dit bericht op linkedin plaats dit bericht op digg maak een bookmark op delicious

Geef AutoWeek cadeau! (Advertorial)

Daarmee geniet de ontvanger maar liefst 8 weken lang van AutoWeek! En dat voor slechts €15   Lees verder
  advertorial Cadeau voor een echte man
 
 
 

Foto's en video's bij dit artikel

Tesla Model X

Peilstok

Mijn favoriete 'lel van een hatchback' van De Redactie Raadt Aan is:

AutoWeek op Blendle

Volg AutoWeek

© 2014 Sanoma Media Netherlands B.V.
Adverteren - Colofon - Contact - Copyright - Disclaimer - Privacy en cookiebeleid - Gebruiksvoorwaarden - RSS - Partners - Sitemap
AutoWeek.nl - onderdeel Sanoma Media Netherlands groep