Peugeot 3008 1.2 Premiere 130 (2017)

Peugeot 3008 1.2 Premiere 130 (2017)

Uitvoering3008 1.2 Premiere 130
Bouwjaar2017
Jaar van aanschaf2017

Geweldig interieur, comfortabel, stoer

Rijdt soepel, stil en kan weinig verbruiken (gem. 5.8 l/100 km; bij constant 100 km/u:

Update: zomerbanden, verbruik en Android Auto

Gisteren de zomerbanden onder. Ziet er weer strak uit. Ben benieuwd of het in het verbruik merkbaar zal zijn (205 voor de zomerbanden tegenover 215 breed voor de winterbanden).

Ik doe twee screenshots bij van het verbruik van de laatste 2800 km en een ' bewijs' dat Android Auto NL op mijn mobiel is geinstalleerd (zie foto's autoprofiel).

Tevens kan ik melden dat de dealer nog steeds geen weet heeft van Android Auto, de importeur stelt dat de dealer de update kan uitvoeren, dat Android Auto (NL) nog niet op de NL Play Store te downloaden is. Ik kan jullie melden dat je Android Auto (met NL) via de APK mirror site wel kan downloaden. Nu mijn auto nog.... :(

Verbruik daalt met zomerbanden en Android Auto wer

Welnu: gem verbruik is nu 5.8 l/100 km (mini: 5.4, max: 7.4).

Na update media-firmware: Android Auto werkt feilloos.

Einde

De auto is goed bevallen voor zijn doel: comfortabel woon/werk en meer ruimte dan gemiddeld voor vervoer van materialen.

Ik heb een nieuwe 3008 GT met Focal audio en verstelbare zitting gekocht. Zonder de elektrische achterklep en zonder contactloos contact. De achterklep werkt 3 van de 4 keer niet op de voetzwaai en het contactloos contact maakt diefstal gemakkelijker en is voor mij meer een gimmick.

PRIVATE LEASE Peugeot 3008