Peugeot 206 X-Line 1.4 HDI (2005)

Peugeot 206
Peugeot 206Peugeot 206Peugeot 206Peugeot 206Peugeot 206Peugeot 206Peugeot 206 - interieurPeugeot 206 - interieur

Uitvoering206 X-Line 1.4 HDI
Bouwjaar2005
Jaar van aanschaf2008

Heb deze auto 1 oktober 2008 gekregen en stond toen iets van 94.000 op de teller.
1 oktober 2011 heb ik deze met iets van 210.000 op de teller ingeleverd.

In die tijd is de koppelingsplaat een keer vervangen.
En is de turbo slang een keer geklapt.
De dingen die bij beurten vervangen zijn weet ik niet.
Mijn baas betaalt de rekeningen.

Een keer in de zoveel tijd had ik een probleem dat als ik de auto koud starte er een airbag lampje bleef branden.
Motor uit en weer aan en het lampje was weer uit.
De garage heeft nooit kunnen achter wat het probleem was.
De laatste maand voordat ik hem inleverde, ging spontaan het olielampje branden.
Sensor vervangen door de garage, maar heel sporadisch kwam het weer terug.
Ik zie op de rdw site dat de auto nu nog steeds rijd.

De wegligging is wat minder dan mijn huidige polo.
De vering was veel minder stug dan van mijn huidige polo.

Mocht ik in de toekomst moeten kiezen tussen een peugeot en een volkswagen.
Dan word het peugeot.
Comfort en interieur vind ik toch beter.