Beste bezoeker,

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Dit vinden wij jammer, want autoweek.nl is mede dankzij deze advertenties gratis toegankelijk. Wilt u een uitzondering maken voor autoweek.nl, of meer lezen over hoe wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jaguar

In 1922 werd de Swallow Sidecar Company opgericht om zicht te richten op zijspancombinaties voor motorfietsen. Vanaf 1935 kwam het Britse merk met een range auto's onder de naam Jaguar, wat na de Tweede Oorlog ook de merknaam voor het bedrijf werd. In 1960 werd Daimler ingelijfd bij het bedrijf. In 1990 werd Jaguar overgenomen door Ford. In 2007 werd het merk samen met Land Rover ingelijfd door de Indiase fabrikant Tata. De XF en XJ vormen de kern van het gamma, maar de bloedmooie F-Type is toch de auto die het meest de aandacht trekt. Met de nieuwe XE heeft Jaguar een sterke troef in het D-segment.
Jaguar

Jaguar occasions

Jaguar XK 150 DHC
XK 150 DHC (1958)
30.000 km - € 1.000
Jaguar E-Type Series 1 Coupé 3.8
Jaguar XJ V12
XJ V12 (1986)
116.852 km - € 12.750

Lease de Jaguar

Fotospecials Jaguar

De auto's uit James Bond 'Spectre'
Jaguar F-Pace
Jaguar XF

Video Jaguar

Triotest Jaguar F-Pace vs Mercedes GLC vs BMW X4
Jaguar F-Type SVR - Rij-impressie
Rij-impressie Jaguar XE AWD

Jaguar modelpagina's

Occasions

Porsche Macan GTS vs Jaguar F-Pace S - Dubbeltest

JE VOORDEEL

Autobanden Prijsvergelijker Tijd voor nieuwe banden? Begin dan hier...

ActieAuto

Jaguar XE Corporate Edition JAGUAR XE CORPORATE EDITION De Jaguar XE Corporate Edition bedoeld voor zakelijke rijders, zijn zeer ...