Beste bezoeker,

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Dit vinden wij jammer, want autoweek.nl is mede dankzij deze advertenties gratis toegankelijk. Wilt u een uitzondering maken voor autoweek.nl, of meer lezen over hoe wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Autovergelijker

hatchback
sedan
stationcar
coupť
cabriolet
mpv
suv/cross.
bus
pick-up
Prestaties
Massa/ruimte
1 CarBase bevat alle modellen van 1980 tot heden. Standaard staan alle auto's geselecteerd, maar hier kunt u een ander jaar of alleen nieuwe auto's kiezen.
2 CO2-uitstoot is over het algemeen alleen van recente modellen bekend. Als u dit criterium gebruikt zullen auto's waarvan deze waarde niet bekend is niet in het zoekresultaat voorkomen. Als selectiecriteria zijn de relevante grenzen voor de Nederlandse bijtellingsregels genomen. Als u bijvoorbeeld de 20% bijtellingsgrens voor benzineauto's kiest (140 g/km), moet u voor het juiste overzicht ook nog de brandstofkeuze op 'benzine' zetten.
3 energielabel op basis van de 2016/2017-normering. Oudere auto's zijn opnieuw berekend naar de huidige normering. Als u dit criterium gebruikt zullen auto's waarvan deze waarde niet bekend is niet in het zoekresultaat voorkomen.