Seat Mii 1.0 60pk Ecomotive Reference (2012) #3

autoreview

Seat Mii
Seat MiiSeat MiiSeat MiiSeat MiiSeat MiiSeat MiiSeat MiiSeat MiiSeat MiiSeat MiiSeat MiiSeat MiiSeat Mii

Signalement

UitvoeringMii 1.0 60pk Ecomotive Reference
Versnellingen5, Handgeschakeld
Bouwjaar2012
Jaar van aanschaf2020
KM-stand bij aanschaf47.000 km
KM-stand laatst64.000 km
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

fijn wagentje zo'n Seat Mii

 • 47.000 km

Later is deze wagen van jou zei mijn vader altijd. Dat was heel wat want hij was trots op het wagentje. Pa werd ziek en kon geen auto meer rijden ondanks dat hij maanden daarvoor was goedgekeurd door het CBR. Zo snel kan het gaan. Ik rij in een Suzuki Swift van 22 jaar oud en meer als 300.000 op de teller maar ik was zeer snel gewend aan het rijden met de Seat mii. Ik had alleen de neiging om de bochten te hard te nemen de Seat is hoger. Het was een service auto met 12.000 km op de teller en een schappelijke prijs. Een keer zwaaide de deur gewoon open terwijl mijn nichtje van 8jaar achterin zat. Het sluitwerk deugde niet en is gerepareerd. Daarna is de deur geraakt door een vrachtwagen die achteruit de weg op reed. Het is keurig gerepareerd. Ondertussen staat er 64.000 km op de teller. 10 jaar oud. De airco een keer wat bij laten vullen en vier nieuwe bandjes. Zomers rij ik één op 21 zo'n beetje en in de winter al het blijven steken bij 1 op 18 of 19. Ik vind hem bijzonder lekker rijden het stuur is alleen in hoogte verstelbaar

volgens mijn review had ik nog niet gereden maar d

 • 64.000 km

voor de rest geen echte verandering de wagen is veel droger nu ik de knop naar links heb geschoven. start goed in kou en is reed 10 jaar wat ik m niet zou geven. het thuiskomertje vervangen door een echte reserveband. Witte auto in stad is snel grauw maar mijn pa liet hem groen worden door mos wat er nu eindelijk wel af is. Stoffen lichte bekleding is kwetsbaar voor vlekken. verbruik in winter beduidend hoger, 1op 17 tegen 1op 20 zomers makkelijk haalbaar is.

4,3
 • Betrouwbaarheid
  5
 • Prestaties
  3
 • Comfort
  4
 • Kosten
  5
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? ja

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (0)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens