Renault R4 GTL (1985)

autoreview

Renault R4 GTL (1985)

Signalement

UitvoeringR4 GTL
Bouwjaar1985
Jaar van aanschaf2010
KM-stand bij aanschaf145.000 km
KM-stand laatst146.000 km
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

ERVARINGEN

 • 146.000 km

Deze zomer een Renault 4 aangeschaft. Wat een leuke auto is dat toch eigenlijk en niet voor te stellen dat dit vroeger een middenklasser was, eigenlijk een verre voorloper van de Mégane.

Hoewel de auto vrij klein is, iets van 380 cm lang, is er toch veel ruimte binnenin. Er is genoeg plaats voor 4 volwassenen. Dat komt vooral doordat je nogal rechtop zit. Weggedrag is top, lekker soepel, overhangen in de bochten en volgas over drempels en andere hobbels heen. Dat doet geen moderne auto je na, haha.

Ondanks haar leeftijd verkeert de auto nog in een behoorlijke staat. De carrosserie is wel behoorlijk gedeukt en bekrast, maar dat komt ook omdat zij vorige winter aan een rallye heeft mee gedaan. Ergens richting Egypte geweest. Zonder problemen, alleen een keer een nieuwe accu.

Omdat de carrosserie niet mooi meer is, denk ik er over om de auto totaal te restaureren. Maar voorlopig hebben we daar geen tijd voor. Als het mooi (droog) weer is, mag ze naar buiten en volgend jaar zien we wel verder.

PROBLEMEN

 • 146.000 km

Problemen? geen!

5,0
 • Betrouwbaarheid
  5
 • Prestaties
  5
 • Comfort
  5
 • Kosten
  5
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? ja

Lezersreacties (6)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens