en nog veel meer..
Om te kunnen inloggen op Mijn AutoWeek moet u akkoord gaan met onze privacy voorwaarden.
Uitvoering | Kadjar Energy dCi 110 Bose |
Bouwjaar | 2016 |
Jaar van aanschaf | 2016 |
Beste lezers. Helaas kan ik op geen enkele manier meer bij mijn account door combinatie van vergeten wachtwoorden en bij aanmaak nieuwe niet de mogelijkheid hebben om deze op te slaan. Geen idee, dus dan maar nieuw verslag maken om jullie van mijn bevindingen op de hoogte te brengen. Lang verhaal kort, over 2 weken moet deze trouwe metgezel het veld ruimen en dan heb ik 4 jaar lang zonder enig probleem 122.000 km volbracht. Fijne motor i.c.m. comfortabele zit ( ondanks 19 " wielen ) en voldoende luxe. R-Link en DAB + in mijn geval helaas nooit een gelukkig huwelijk gebleken, maar dat lees je " elders " ook. Helaas is het meubilair ( bestuurdersstoel ) ook nu weer versleten / gescheurd, maar dat was bij mijn vorige 2 Renault 's ( Scenic en Grand Scenic ) ook al het geval. Verbruik 1 op 20 met normaal rijden maar nooit in eco-modus, wat niet lekker rijdt. Verbruik is een pluspunt gezien de combinatie model / gewicht , dus bij een Clio zou 1 op 25 vast haalbaar zijn. Dit betreft overigens een lease-auto, die helaas nu nog steeds op winterbanden staat en dat is niet positief voor het verbruik :) De combinatie leasemaatschappij / automerk, heeft me doen besluiten om na 16 jaar naar een ander merk over te stappen. Niks nadeligs over de auto's en dealers zelf, maar meer door mijn beleving als lease-rijder met de leasemaatschappij en ontbreken van after-sales van Renault zelf. Jammer, want ook al lease ik, ik wil wel betrokken worden en dat is bij deze auto niet gebeurd. Hopelijk bij Mazda vanaf eind juni betere ervaringen
Positief : comfort, verbruik, Bose-stereo, Led-verlichting
Negatief : R-link, DAB+ en zitcomfort achterbank
Foto's plaats ik niet meer, maar het betreft de - veel geziene - blauwe metallic kleur.
Zodra de Mazda CX-30 gearriveerd is, volgt daar een verslag van. All the best.