Renault Grand Modus TCE 100 Expression (2011)

autoreview

Renault Grand Modus TCE 100 Expression (2011)

Signalement

UitvoeringGrand Modus TCE 100 Expression
Versnellingen5, Handgeschakeld
Bouwjaar2011
Jaar van aanschaf2011
KM-stand bij aanschaf4 km
KM-stand laatst22.807 km
Lezerswaardering: 75%
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

Wij hebben op 18-12-2010 een grand modus 1.2 TCE besteld in de kleur asbeige en de auto is geleverd en op kenteken gezed op 18-02-2011 . Ik heb geen testrit gemaakt met de auto omdat ik al lang vertrouwd ben met renault . Ik heb namelijk leren rijden met een twingo en daarna 2 kangoo's gehad waarvan de laatste 2,5 jaar geleden per total . Daarna hebben we dik 2,5 jaar met de clio van mijn schoonmoeder mogen rijden . Zo zijn we beland bij onze 5de renault . De auto is ruim voor zijn grote en rijd heel vinnig . Als mijn vrouw er de eerste keer mee reed stoof de auto er vandoor . Ik zij haar er rustig mee vertrekken want de auto is voorzien van een turbo . Ze wist niet dat het zo vlot ging . Naar maten er meer kilometers bij komen zal ik mijn review aanvullen .
Pluspunten : ruim, comfortabel, bochtverlichting,
Minpunten nog geen één tegen gekomen omdat hij nog nieuw is .

 • 1.000 km

Wat ik nog altijd raar vind is dat er op 1000 km een olie verversing moest gebeuren . Ik vroeg in de garage dat dat normaal was dat er een eerste olie wissel moest gebeuren en als andwoord kreeg ik dat het opgelegd is door europa . Nog thans is het niet mijn eerste renault en bij al mijn vorige is dit nooit gebeurd zijn hier nog mensen die dit hebben moeten laten doen .

 • 7.092 km

Wij zijn met de auto van 11-07-2011 tot 18-07-2011 naar naar center parcs Les trois forets in Frankrijk geweest . De auto was met de achterbank helemaal vooruit geschoven en alles gepakt onder de hoedenplank en 5 personen was de auto goed geladen . De 1.2 TCE 100pk motor heeft mij enorm verbaast met welk gemak de auto over de bergen (in de Ardenne en Frankrijk) ging in 5de versnelling . Ik heb dus geen één keer moeten terug schakkelen omdat de snelheid terug liep zo een gemak is de turbo versie . Ik heb nooit getwijveld om de 75 pk versie te kopen ik zou zelfs iedereen die een modus koopt om de 1.2 TCE 100 pk te kopen . Het verbruik is nu naar een gemiddeld van 7.6 liter per 100km gezakt dit zal nog meer zakken naar gelang er meer km's worden gereden met de auto .

 • 10.500 km

Op de kilometer teller staat nu een +/- 10.500 km's . De auto voldoet nog altijd aan mijn verwachting . Geen enkel probleem ook niet aan de electronica .

 • 16.050 km

Heb onder tussen 16.050 km's gereden . Volgende maand moet de auto binnen voor eerst onderhoud . Ik ben benieuwd wat het garage bezoek aan het licht brengt .

 • 16.350 km

Heb eerste kleine onderhoud laten doen op 16.250 kms . Ik ben nog altijd tevreden over de auto . Geen enkele storing .

 • 20.600 km

De auto voldoet nog altijd aan mijn verwachtingen . Heb een set alu velgen gekocht maar heb ze er nog niet opgezet van zodra ze er opstaan zal ik een nieuwe foto plaatsen . Het verbruik is nu 7,4 liter als gemiddeld .

 • 22.807 km

Terug van gisteren van 11 dagen center parcs les 3 forets (aanrader) . Met het hele gezin weer op vakantie geweest met de auto en hebben 1000 kms gerden in 11 dagen tijd . Heb alles voor vertrek gecontreleerd oliepeil, lampen, koelvloeimiddel en riutenwisser water bijgevuld om niet in pannen te vallen . De auto heeft weer alles feilloos gedaan . Voor de mensen die nog naar Frankrijk gaan het is niet erg als je geen alchehol tester mee hebt er worden nog geen boetes voor gegeven pas vanaf november . Het gemiddelde vervruik is nu 7.2 liter / 100 km .

4,0
 • Betrouwbaarheid
  4
 • Prestaties
  5
 • Comfort
  4
 • Kosten
  3
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? ja

Lezersreacties (4)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens