en nog veel meer..
Om te kunnen inloggen op Mijn AutoWeek moet u akkoord gaan met onze privacy voorwaarden.
Uitvoering | Corsa 1.7 CDTi Cosmo |
Bouwjaar | 2007 |
Jaar van aanschaf | 2009 |
Auto verrast positief: Veel opties: lichtsensoren, mp3, dimmende achteruitkijk spiegel, regensensoren, verwarmde buitenspiegels, LM velgen etc. etc. Auto rijdt lekker pittig, uiterlijk is naar mijn mening ok. Van binnen is het zeer goed afgewerkt, een aantal verlichte knoppen ogen wel wat vrouwelijk. Stuurbekrachting is heel direct= een pluspunt maar is even wennen op het begin. Bij snel optrekken (dat kun je heel makkelijk met deze motor)kan de auto onverwacht wat naar buiten gaan trekken.Ook hier wen je snel aan.
Wegligging is goed, auto blijft veel stabieler in de bocht dan VW Golf, al helt de Corsa gevoelsmatig wel meer over.
Verbruik leek in het begin wat aan de hoge kant (1 op 12). Inmiddels rijd ik 1 op 14,5 , dat lijkt me redelijk voor een diesel motor. (Update: mijn nieuwe renault megane rijdt met 1.5DCI ook 1 op 14,5....) Wellicht licht het ook aan mijn rijstijl??
Minpunt vindt ik de wat hoge aanschafprijs van 23000. Verder prima auto, geen problemen gehad tijdens de periode.