Opel Astra GTC 1.6 Temptation (2007)
Uitvoering | Astra GTC 1.6 Temptation |
Bouwjaar | 2007 |
Jaar van aanschaf | 2007 |
Korte samenvatting
Auto met gas, leaseauto. Moet eerlijk zeggen nooit veel met opel gehad te hebben, maar dat is met deze auto helemaal veranderd.
42000 km zijn geheel probleemloos verlopen.
Wegligging kenmerkt zich als zeer goed. Interieur (executive uitvoering) is zeer volwassen. (wat een verademing tegenover bijvoorbeeld VW). Omdat het een coupe is zijn de deuren groter dan normaal, dit geeft een kwalitatief gevoel.Kleur oranje van dashboard en cockpit kun je over discussieren. Dimmende spiegels zijn super, helaas hadden mijn andere leaseauto`s dit niet.
Zeer veel opties, lichtsensoren, regensensoren, mp3, LM velgen.
Aangezien mijn GTC een wat later model is, heeft hij rvs siertrippen rond de ramen, dit maakt hem erg mooi. Persoonlijk vind ik hem zonder STUKKEN minder ogen. Dermate dat ik de GTC dan niet gepakt zou hebben.
Mooi is verder dat de executive uitvoering ook half leren stoelen heeft.
Kan met alle oprechtheid geen slecht iets bedenken over deze auto....wellicht zou iemand kunnen vallen over het brandstofverbruik, dat is redelijk. 1:13 (benzine, euro 95)
- Betrouwbaarheid5
- Prestaties5