Mazda CX-5 SkyActiv-G 165 Skylease+ (2015) #2

Mazda CX-5
Mazda CX-5Mazda CX-5Mazda CX-5Mazda CX-5Mazda CX-5Mazda CX-5Mazda CX-5Mazda CX-5Mazda CX-5Mazda CX-5Mazda CX-5Mazda CX-5Mazda CX-5Mazda CX-5Mazda CX-5Mazda CX-5Mazda CX-5Mazda CX-5Mazda CX-5Mazda CX-5Mazda CX-5Mazda CX-5Mazda CX-5Mazda CX-5Mazda CX-5Mazda CX-5Mazda CX-5Mazda CX-5Mazda CX-5Mazda CX-5Mazda CX-5Mazda CX-5

UitvoeringCX-5 SkyActiv-G 165 Skylease+
Bouwjaar2015
Jaar van aanschaf2021

Betrouwbare Mazda CX5

Hoi beste lezers

Ik wil toch ons verhaal delen met jullie, hoe wij bij de Mazda CX5 2.0L benzine terecht zijn gekomen.

Wij hebben altijd een diesel gereden, omdat het gewoon een super koppel heeft als je met een caravan op pad gaat. Onze laatste diesel was een Mazda 6 van het bouwjaar 2013. Die hadden we gekocht in december 2018 bij een Mazda dealer Welling te Heerlen met 1 jaar garantie gekocht. We hebben de Mazda 6 2.2 diesel 150pk 380nw 1 jaar 1 maand gehad. Waarom zo kort, omdat er het gehele jaar alleen maar grote problemen aanwezig waren, ik denk van 1 jaar hebben we denk ik 6mnd kunnen rijden. Gewoon een echte grote problemeem auto. We waren even dus genezen van auto,s en advocaten werk. Mijn mening is dus, Mazda kan absoluut geen diesel,s maken zie de ervaring van mensen die ze delen op internet over de Mazda diesel.

We hebben 1 1/2 jaar geen auto meer gehad, omdat we er even genoeg van hadden. In 2021 hebben we eens gezocht wat is nou een beetje betrouwbare caravantrekker. En uiteindelijk kwamen we continu bij de Mazda CX5 benzine uit. Maar we waren gewoon bang om weer met het merk Mazda in zee te gaan terwijl erover de CX5 benzine alleen maar positieve berichten te lezen waren. Toch enkele maanden gezocht naar een CX5 benzine. We zijn uitgekomen uiteindelijk bij een andere Mazda dealer. Daar stond een deep Crystal Blue Mazda CX5 2.0L benzine kmst 19397 van het bouwjaar 29 juni 2015 te glimmen. Maar mijn gevoel zei het is te mooi om waar te zijn, met zoeen Kmst en leeftijd. Auto zag er gewoon als nieuw uit. De verkoper zei ook ik snap wat u bedoelt maar dit is een echte serieusen auto, kijkt u maar belt u maar naar Mazda dealer in Dusseldorf op. Na een flinke speurtocht in en rond de auto (eerste banden van fabriek zaten ernog onder), en papier Mazda bijv digitale onderhoud enzv enzv. De eigenaar en de dealer gebeld te hebben, moest ik toch zeggen dit is de auto wat wij zoeken. 12 juli is de auto afgeleverd met alle wensen bijv originele afneembare trekhaak. De auto stond er helemaal naar wens.

11 juli 2022 onderhoudsbeurt (kmst 34916) (totaal op 1 jaar gereden 15519km). De kosten 252 euro de servicebeurt laten uitvoeren door de dealer Mazda super tevreden over de service en kosten.

Ervaring van 2022. Super tevreden rijdt zeer zuinig voor zoeen grote auto gemiddeld 1 op 15a 16. Het zuinigste wat ik heb gereden is van Zuid Limburg naar Uden en weer terug en dan de cruise control aan op 102km reedt de auto echt 1 op 18,5 kon mijn ogen gewoon niet geloven.

Ervaring met de caravan erachter (caravan Eifelland 500TL leeg 1075kg max 1500kg. Lengte 714 breedte 230) .
Juli 2022 met de auto en caravan naar Kroatië gegaan, ik moet heel eerlijk aangeven, ik ben super tevreden de 165pk en 210nm is echt genoeg. Je heb nog genoeg vermogen over. Je moet wel een stuk meer schakelen als bij een diesel. Het verbruik met de caravan erachter is 1 op 10 a 1 op 9.

Ervaring van 2023. Februari melding I-stop accu spanning te laag. Het bleek dat de accu zijn beste tijd had gehad. Dat mag ook na 7,5jaar toch??. Gelijk een Nieuwe accu van het merk Bosch aangeschaft voor 170euro originele accu koste 293euro, het verschil was mij te groot daarom een Bosch accu aangeschaft. Verder nog steeds super tevreden over de Mazda CX5

4,8

PRIVATE LEASE Mazda CX-5

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens