Kia Venga (2015)

UitvoeringVenga
Bouwjaar2015
Jaar van aanschaf2015

Ruim 2 jaar ervaring

Rijden nu twee jaar met de Venga en zijn zeer tevreden over de gemakkelijke instap en bruikbaarheid van de auto. Tevens heeft het verbruik ons tot nu toe positief verrast. De auto met zijn 1.4 motor is zuiniger dan mijn Kia Ceed 1.4. Enig nadeel tot nu toe is het stuiterende karakter van de auto wat afbreuk doet aan het comfort van de auto. Voor de rest weinig problemen. In het eerste jaar alleen probleem met de navigatie maar dit is door de Kia Dealer Durmi keurig opgelost. (zoals altijd)

Still going strong

De auto is nu ruim 4 jaar in ons bezit. na tweede jaar gemeld dat het onderstel klappert, helaas heeft de dealer niets kunnen vinden, een jaar later weer gemeld maar weer niets gevonden. Heeft verder ook geen invloed op de rijeigenschappen maar doet wel afbreuk aan het kwaliteitsgevoel. Schakelpook is inmiddels ook vervangen onder garantie omdat met kou de auto moeilijk vanuit zijn achteruit naar zijn 1 ging, palletje bleef hangen. Verder alleen maar onderhoudsbeurten gehad en geen bijzonderheden. Omdat we met zomer en winterbanden rijden hebben we tot nu toe nog geen banden hoeven vervangen. Het stuiterende karakter is helaas gebleven. Verder blijft het een comfortabel vervoersmiddel.

rammelen

Onderstel rammelt en klappert op slecht wegdek. Toch maar weer terug geweest naar de dealer. Rechterschokbreker is nu vervangen. Dit heeft helaas het euvel niet verholpen, maar weer een nieuwe afspraak gemaakt om hiernaar te laten kijken. Heb het nu al verscheidene malen gemeld en het begint te irriteren. Heb het idee dat ze er bij de dealer wel alles aan willen doen dus hopelijk lossen ze dit binnenkort op. word vervolgd.

3,3

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens