Hyundai Kona 1.6 GDI HEV Comfort (2020) #2

autoreview

Hyundai Kona
Hyundai KonaHyundai KonaHyundai KonaHyundai KonaHyundai KonaHyundai KonaHyundai KonaHyundai KonaHyundai KonaHyundai KonaHyundai KonaHyundai KonaHyundai KonaHyundai KonaHyundai KonaHyundai KonaHyundai KonaHyundai KonaHyundai KonaHyundai KonaHyundai KonaHyundai KonaHyundai KonaHyundai KonaHyundai KonaHyundai KonaHyundai KonaHyundai KonaHyundai KonaHyundai KonaHyundai KonaHyundai KonaHyundai KonaHyundai KonaHyundai KonaHyundai KonaHyundai KonaHyundai KonaHyundai KonaHyundai KonaHyundai KonaHyundai KonaHyundai Kona

Signalement

UitvoeringKona 1.6 GDI HEV Comfort
Versnellingen6, Automaat met dubbele koppeling
Bouwjaar2020
Jaar van aanschaf2020
KM-stand laatst11.000 km
Lezerswaardering: 58%
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

eerste 10,000 km

 • 11.000 km

Sinds 6 maart rij ik deze Hyundai Kona Fashion Hybrid 1.6. Nu ruim 4 maanden in mijn bezit en inmiddels ruim 11.000 km gereden. De auto heeft een hoge goede zit met in de bochten weinig zijdelingse steun. De auto is rijk uitgerust met ondersteunende functies welke na enige studie vooraf goed te bedienen zijn. Knoppen goed binnen handbereik.
Een goed werkende spraak knop op het stuur voor commando's voor media,navigatie en telefoon. Een nauwkeurig navigatiesysteem, dat in de tijd notatie rekening houdt met vertraging door bruggen, file's ed. Het 10.25 inch touchscreen kan nog in twee of drie schermen worden opgesplitst zodat diverse functies afleesbaar zijn.
De audio van Krell is prima en kan met android auto of apple carplay worden bediend.Ik heb bovendien de Bluelink connectvity app gedownload voor realtime functies.
De krachtige motor kan heel goed meekomen in het verkeer en de auto trekt snel op, waarbij de 6 traps automaat niet geheel traploos zijn werk doet. De auto heeft een dubbele koppeling, zodat ook in de sportstand kan worden gereden mbv de handbediende schakelpook of met de flippers aan het stuur.
Persoonlijk vind ik de adaptive cruisecontrole en de head up display een aanwinst, welke het rijcomfort verhoogt.
Het gemiddelde benzineverbruik is tot nu toe 1:19,4 waarbij de brandstofmotor ondersteuning krijgt van de accu. Dat is heel netjes voor een 1500kg zware auto.

5,0
 • Betrouwbaarheid
  5
 • Prestaties
  5
 • Comfort
  5
 • Kosten
  5
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? ja

PRIVATE LEASE Hyundai Kona

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (2)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens