en nog veel meer..
Om te kunnen inloggen op Mijn AutoWeek moet u akkoord gaan met onze privacy voorwaarden.
Uitvoering | Spacetourer |
Bouwjaar | 2017 |
Jaar van aanschaf | 2017 |
Nieuwe auto besteld, negen maanden moeten wachten op onze auto. optie grip control is niet zoals de dealers (3verschillende) hebben voorgestel heb nu winterbanden op de auto en geen tweede set zomerbanden zoals was beloofd. auto geleverd en zonder vragen nog eens in de schowroom tentoongesteld. Webasto is niet programeerbaar zoals beloofd, kan deze ook niet uitschakelen wat als gevolg heeft als de auto op deoprit staat en men rijd de auto in de garage de webasto nog enkele minuten blijft draaien. Wat dan weer als gevolg heeft dat de hele garage stinkt naar uitlaatgassen.
Kleurverschil op de deuren. Eerste keer bij nieuwe wagen dat we het gevoel hebben van in het begin bedrogen te zijn. Toch misschien beter een mercedes gekocht. Hopend op een tegemoetkoming van citroen wachten we nog steeds.
Elektrische deuren sluiten soms niet. deuren maken krassen aan de binnenkant van de auto waardoor ik genoodzaakt ben daar plakband op te kleven. verliest beetje koelvloeistof (verdampt) vinden geen lek. Rammelt in de deuren. Ventilator maakt soms raar geluid trillingen. Probleem met de wagen hebben ze nooit echt willen oplossen.