bedrading accord typ-r

Gepost door Eliseo 3892106 
Heeft iemand toevallig een diagram van een accord type-r cluster.
Ik ben er 1 aan het inbouwen in de coupe maar, kan met de multimeter niet alle draden herleiden.

als iemand mij kan helpen graag

Katelyn trok een rekbaar wit hemdje aan dat zich verleidelijk aan haar kegelvormige borsten vastklampte, en een korte grijze gymshort. Ze lag in bed naar de plasma-tv aan de muur tegenover het bed te kijken en probeerde door tijdschriften te bladeren, maar niets trok haar interesse. Ze bleef naar de klok kijken en vroeg zich af wat Hayley aan het doen was. Katelyn probeerde zich te concentreren op Late Night met Conan O'Brien, maar raakte steeds geïrriteerder dat Hayley nog niet thuis was. Ik ben als een moeder die wacht tot haar dochter thuiskomt van een date die ze bij zichzelf dacht, maar ze wist dat ze geen moederlijke gevoelens had. Hoe graag ze het ook moest toegeven, Katelyn wist dat ze jaloers was dat de mooie blonde oppas op date was.

Om 2 uur 's nachts hoorde Katelyn een autoportier dichtslaan, en ze hoorde Hayley het huis binnenkomen - eigenlijk nogal luidruchtig. Katelyn hoorde haar hakken op de tegel toen ze naar haar kamer ging. De mooie brunette knipte haar bedlampje uit, maar de slaap ontging haar.
[4kpornindex.com]
Om de een of andere reden voelde ze zich gedwongen om bij het jongere meisje te kijken. Rustig slenterde ze door de gang naar Hayley's kamer, niet helemaal zeker wat ze aan het doen was. De deur naar de slaapkamer stond op een kier en Katelyn gluurde naar binnen. Hayley had haar kleren als een hoop op de grond gegooid en lag op haar rug op het bed. Haar grote borsten waren bloot en ze droeg alleen een zijdeachtig blauw slipje. Haar ogen waren gesloten en haar glanzende haar lag uitgespreid over de witte kussensloop onder haar. Katelyn voelde een beklemming tussen haar benen toen ze naar het schaars geklede meisje keek. Ze deed de deur een beetje dicht en wilde weggaan toen ze hoorde: 'Ga niet.'

Hayley opende haar ogen en leunde op haar ellebogen, haar borsten vol en haar roze tepels stonden in de houding. 'Kom binnen, Katelyn,' zei ze zachtjes, en Katelyn kwam de kamer binnen.

"Heb je een leuke tijd gehad?" Vroeg Katelyn, terwijl ze haar toon nonchalant probeerde te houden.

Hayley knikte en wenkte de oudere vrouw. Katelyn merkte dat ze op de rand van het bed ging zitten en naar Hayley's mooie gezicht keek. Hayley's hoofd lag weer op het kussen, maar ze hief haar armen naar Katelyn en begon haar naar zich toe te trekken. Katelyn wist dat ze moest opstaan, maar op de een of andere manier kon ze zich gewoon niet bewegen. Ze liet Hayley haar naar beneden trekken tot hun neuzen elkaar raakten en toen lag Hayley's mond op de hare en kuste ze haar uitgehongerd. Ze rook alcohol bij de adem van de jongere vrouw - geen onaangename geur. Hayley's zachte tong drukte tegen de hare en ze voelde rillingen op en neer over haar ruggengraat gaan. Hayley kreunde, en toen giechelde en hikte ze. Ze brak de kus, pakte Katelyns hand vast en drukte die tegen haar blote borst. 'O god, Katelyn, raak me aan,' smeekte ze.

Katelyn kon niet geloven dat ze voor het eerst de borst van een andere vrouw onder haar hand voelde. De tepel was zo hard tegen haar handpalm. Katelyn sloot haar hand om de zachte heuvel, tilde hem op en genoot van het gewicht ervan in haar hand. Voordat ze het wist, zat Hayley overeind, greep de onderkant van het tanktopje van de brunette en begon het op te tillen.

'Ik wil die van jou aanraken,' zei Hayley terwijl ze het rekbare topje over Katelyns hoofd trok.

"Oh God, ze zijn prachtig," zei Hayley en giechelde weer. 'Ze zijn zo puntig, zoals torpedo's of zoiets.'

Ze tastte Katelyns puntige borsten aan en ademde hard terwijl ze ernaar keek met haar handen. God, ze is zo dronken, dacht Katelyn terwijl ze zag hoe Hayley's vingers zich om haar pruimkleurige tepels sloten. Even later verliet de bewuste gedachte haar.

Katelyn was te opgewonden om iets te stoppen wat er gebeurde. Haar borsten aanraken had nog nooit zo goed gevoeld. Ze legde haar eigen handen terug op Hayley's deinende heuvels en tilde ze allemaal op. Hayley kreunde en haar handen vielen van Katelyns vlees.

'Zuig ze, Katelyn. Pleeese,' smeekte ze, nog vuriger dan voorheen.

Katelyn aarzelde niet. Ze liet haar mond zakken tot een harde roze tepel en begon eraan te zuigen. Hayley kreunde en boog haar rug. De tepel voelde heerlijk aan tegen Katelyns tong, en ze was verloren in de zachtheid van het vlees toen ze merkte dat Hayley plotseling heel stil lag. Katelyn hief haar hoofd op en zag dat Hayley met haar ogen dicht op het kussen lag - en ze was flauwgevallen.

Katelyn zat daar naar het jonge meisje te staren en probeerde haar ademhaling weer normaal te maken. Plots had ze een oncontroleerbare drang om in Hayley's slipje te kijken. Ze kon niet geloven wat ze ging doen, maar ze voelde zich machteloos om zichzelf in te houden. Langzaam, heel langzaam, trok ze aan het zijdezachte materiaal totdat het Hayley's zachte witte dijen omhelsde en het meisje aan haar werd blootgesteld. Katelyns blauwe ogen waren gefixeerd op het blote vlees waar ze stiekem blikken naar had gestolen vanuit de hot tub. Ze reikte voorzichtig naar beneden en spreidde de buitenste lippen om in de binnenste delen van haar sexy blonde oppas te kijken.
[hotmyfreecams.com]
Katelyn keek naar de zachtroze clitoris en de binnenste lippen en toen haar ogen naar de opening tussen de benen van het meisje gingen, zag ze duidelijk dat er een stroom wit sperma werd gemorst.1 keer gewijzigd. Laatste wijziging: 31-10-2020 17:54 door Eliseo 3892106.
Bouwjaar, type, uitvoering?? Zonder basic gegevens is nergens, of juist overal op de zoeken via Google. Hoop voor je dat de kabelbomen van een gewone en een type R gelijk zijn!

Google maar eens op:
[www.google.com]
Sorry, alleen geregistreerde gebruikers met een forumprofiel mogen berichtenplaatsen. Nog geen forumprofiel? Maak die dan hier aan.