Motorswap in Tilburg

Gepost door Aziz 2178214 
Wie weet er een adres in Tilburg waar ik een motorswap kan laten doen ? Ik wil een audi 2.7 v6 24v tdi met 6 bak inbouwen in een volkswagen golf 4 v6 24v 4motion.
Re: Motorswap in Tilburg
24-03-2020 19:04
En wat is je budget daarvoor?
Dat gaat bijna onmogelijk worden omdat het blok van de Audi in de lengterichting geplaatst is en de Golf is van nature een voorwielaandrijver met het blok dwarsgeplaatst. Dat is dus niet zomaar een swap maar een hele verbouwing waarbij je waarschijnlijk aan het frame moet gaan lassen en dat soort ongein. Om het Vwvortex forum was er ooit wel een gast die zijn Golf 4 GTI had omgebouwd naar achterwielaandrijving met het blok dus in de lengte maar het was geen makkelijk klusje.
Even naar de datum kijkend, volgende week moet het klaar zijn?
Dit is alles behalve plug and play.

Alles kan, maar dit gaat zeer veel geld en tijd kosten. Met name zoals hierboven al gezegd dat de auto er in de lengte in ligt (daardoor meer ruimte voor een echte V6) en bij de golf hij er over dwars in ligt en een compacte versie van de V(R)6 word toegepast omdat het anders niet lekker past. Dat zegt al genoeg. Een gewone V6 gaat niet zomaar passen. Dit is geen kwestie van duizenden euro's als je alles moet doen, maar heel veel meer. Denk dat geen enkele garage er ook zijn vingers aan wil branden, want je weet niet waar het stopt. En dan nog naar de RDW om alles goed te laten keuren.

Voor het geld wat je hier voor kwijt bent kun je waarschijnlijk een hele mooie bijna nieuwe A4 TDI rijden, thumbs up en die fijne golf VR6 4-motion lekker laten voor wat het is. Of wil je een dikke golf diesel; een golf 7 GTD. Ben je goedkoper uit thumbs up
Sorry, alleen geregistreerde gebruikers met een forumprofiel mogen berichtenplaatsen. Nog geen forumprofiel? Maak die dan hier aan.