Polo blaast alleen koude of warme lucht

Gepost door Luuk 2502265 
Sinds kort blaast mijn VW polo(bouwjaar 2011) alleen nog maar warme of koude lucht .
Als de temperatuur regel knop volledig in het blauw staat blaast hij netjes koude lucht, maar zodra je deze een paar graden draait slaat hij over naar alleen maar warme lucht. Er is geen geleidelijke overgang meer van warm naar koud. Op het moment dat hij overgaat op het blazen van warme lucht is er een doffe 'tok' te horen(Wat mij een klept lijkt die dicht slaat).

Zodra hij over is gegaan naar het blazen van warme lucht is het niet meer mogelijk om terug te gaan naar koude lucht. Dit is alleen mogelijk door de ventilator op stand 0 te zetten, waardoor er weer een klep opengaat . Hierna is het weer mogelijk om koude lucht te blazen(Tot dat je de temperatuur regel knop weer een paar graden draait, dan is de doffe 'tok' weer te horen blaast hij dus alleen weer warme lucht). Is er iemand hier die hiervan de oorzaak weet en hiervoor een oplossing heeft?1 keer gewijzigd. Laatste wijziging: 06-11-2019 21:02 door Luuk 2502265.
Sorry, alleen geregistreerde gebruikers met een forumprofiel mogen berichtenplaatsen. Nog geen forumprofiel? Maak die dan hier aan.