Auto hapert bij koude motor

Gepost door Emi 
Hallo allemaal,

Sinds een paar weken hapert mijn auto soms. Voornamelijk als het geregend heeft of als het koud is. Als ik hem wil starten begint ie te stotteren of hij slaat zelfs af en het acculampje gaat branden. Zodra de motor warm is is het over.

Echter heb ik laatst de anwb er voor gebeld. Alles bekeken en het scheen dat mn accu aan vervanging toe was. Dus voila nieuwe accu erin. Het was 2 weken goed en nu begint de ellende weer. Zelfde verhaal stotteren, haperen en acculampje brand. 2 weken geleden is mn dynamo getest en mn bougiekabels en dat was goed.

Iemand een idee hoe dit kan? Aangezien er net een nieuwe accu inzit?1 keer gewijzigd. Laatste wijziging: 11-09-2019 23:33 door Emi.
Probeer eens Vpower te tanken. Of nog beter een flesje injectiereiniger.

De bekabeling van bougies e.d. inspuiten met vochtverdrijver kan ook nog.
als het probleem opgelost was toen er een nieuwe accu in ging zou ik eens beginnen met het geen dat het makkelijkste is. even met die ronde klemmen op je accu polen los schroeven en even met een schuurpapiertje er door. misschien zijn die wel een beetje gecorrodeerd.
Sorry, alleen geregistreerde gebruikers met een forumprofiel mogen berichtenplaatsen. Nog geen forumprofiel? Maak die dan hier aan.