Overzicht tankstations welk Euro 102 verkopen in google maps

Gepost door L 2828472 
Hallo,

Al enkele seizoenen tank ik bij ons lokaal tankstation euro 102 (racing power). Ik merk dat mijn MG B daar veel beter van loopt en ook wat zuiniger. Echter wanneer ik een langere rit wil maken, komt het soms voor dat ik onderweg nog een keer moet tanken. Het liefst doe ik natuurlijk ook met benzine met een hoog octaan gehalte (ik heb nog voor nood een octaanbooster bij).

Ik ben bezig met een overzicht op een google maps kaart, waar je Euro 102 kunt tanken. Je kunt deze via onderstaande link zien en bewerken.
Overzicht kaart Euro 102

Om het overzicht zo compleet mogelijk te maken, kun je tankstations toevoegen of bewerken. De tankstations die er nu op staan, zijn een verzameling van adressen die ik van verschillende sites heb afgeplukt. Je ziet op de kaart een oranje of groene tankstation pictogram. Bij de oranje pictogrammen kun je volgens het internet, Euro 102 tanken. Maar zeker weten doe ik dat niet. Bij de groene tankstation(s) kun je zeker Euro 102 tanken. De vraag die ik heb, wanneer je toevallig in de buurt van een van de oranje tankstations woont én ze verkopen zeker Euro 102, zou je dit kunnen aanpassen door de kleur van oranje naar groen te maken? Zo komen we tot een (door gebruikers) bevestigd overzicht ! Indien er nog tankstations ontbreken kun je deze zelf toevoegen.

Veel veilige km's gewenst!
Marijn
Goed idee Marijn! Ik zou voorstellen om er ook andere brandstoffen aan toe te voegen waar gegarandeerd geen ethanol in zit, bijvoorbeeld Super 100 Plus van Loogman (Aalsmeer) of Shell V-power. Er zijn ongetwijfeld nog anderen te bedenken big smile smiley.
Ik weet niet welke motor je erin hebt liggen en hoe je er mee rijdt, maar zowel de BMC B-serie's als de 350V8 lopen normaal gesproken prima op E98 en hebben die duurdere E102 echt niet nodig.
Als je toch een merkbaar verschil ervaart tussen die beide brandstoffen is er meestal iets mis met de timing en/of vervroeging, of in het ongunstigste geval tijd voor nieuwe kleppen en nokkenas.
Aral, Kattegatweg 1, 46446 Emmerich am Rhein, Duitsland heeft 102; ik tank er altijd met Golf V 2.0FSI (2004) en Kawasaki z1000SX (2018)
Beiden komen verder op een liter dan met E95. Die laatste is zeker voor mijn oudere Golf niet zo best.
Die bij Ermelo heeft al een tijd geen 102 meer. In Woudenberg is het helaas ook weg.
Quote
Harry
Aral, Kattegatweg 1, 46446 Emmerich am Rhein, Duitsland heeft 102; ik tank er altijd met Golf V 2.0FSI (2004) en Kawasaki z1000SX (2018)
Beiden komen verder op een liter dan met E95. Die laatste is zeker voor mijn oudere Golf niet zo best.

Ik heb het tankstation toegevoegd. Aangezien de kaart door iedereen te bewerken is, kun je ook in de toekomst zelf tankstations toevoegen!
Sorry, alleen geregistreerde gebruikers met een forumprofiel mogen berichtenplaatsen. Nog geen forumprofiel? Maak die dan hier aan.