Het Formule 1 spelletje 2020: Bahrein, Sakhir

Gepost door Ivanov 
Even twee weken rust. Twee weken waarin Lewis Hamilton kon bijkomen van het feesten na het winnen van zijn zevende Formule 1 rijderstitel en zich (waarschijnlijk) kan verheugen om geridderd te worden. Jazeker, volgend jaar rijdt Sir Lewis Hamilton in de Mercedes... tenzij hij besluit een 'Rosberg' te doen. Maar met de beide wereldtitels beslist en Bottas en Verstappen die een straatlengte voorliggen op de eerste achtervolger, is er eigenlijk weinig meer om voor te vechten. Ja, bij de constructeurs is het enorm spannend wie er die felbegeerde derde plek gaat pakken (RacingPoint, Ferrari, Renault én McLaren maken allemaal aanspraak op die positie) maar dat gaat hier niet beslist worden. Dagsucces dan maar?

Maar goed... Graag jullie voorspellingen voor de top 8 van de startgrid, dus na alle straffen en terugzettingen, en de race. Nogmaals : De FIA heeft in haar onmetelijke wijsheid besloten om de puntentelling overhoop te gooien en alle resultaten uit het verleden per meteen in de prullenbak te deponeren. De waarde van een overwinning in de jaren 70 was 9 punten en de kans dat je na een ongeluk niet meer wegwandelde. Nu behaal je met een 5e plaats al meer punten... Aangezien ik het er niet mee eens ben ga ik gewoon verder met het spelletje onder de "oude" vlag. Ik ga dus verder met de top acht van de startgrid. En dan de bonusvragen...2: Vraag 1: Gaat Williams in Q2 terecht komen? Ja of nee. Wederom: het maakt niet uit of het met één of beide auto's is. Vraag 2: Gaat er een niet-Mercedes/Red Bull/Ferrari op het podium komen? Sergio Pérez lukte het in Turkijë. Ja of nee.

Jullie kunnen jullie voorspelling doen via dit topic, via PM, via e-mail(forumivan@hotmail.com en ik beloof tijdig mijn junkmailbox te bezoeken), via SMS naar 0615-550333. De SMS optie is weer beschikbaar en er is nu zelfs de optie Whatsapp die ik ook nog eens als programma op mijn computer heb staan dus nog beter bereikbaar! Daarnaast heb ik een nieuwe telefoon waar Twitter nu op draait: @FormuleAw. Probeer ook de #AWF1spel. Ik ben nieuw op Twitter, dus geen idee wat dat zal doen. Doe wijzigingen altijd via een nieuwe post (of App of tweet), als ik namelijk zie dat je een complete voorspelling doet(quali en race) en je past je racevoorspelling aan, dan kan ik nu niet zien dat het alleen de race voorspelling is. Het is namelijk erg makkelijk om dan net een paar namen op een andere plek te zetten, zeker als je de qualificatieuitslag al weet. Daarbij controleer ik niet of er hernieuwde wijzigingen gedaan worden, ik zie een post met een voorspelling, en die staat dan! Ook al verander je het drie minuten nadat ik het gezien heb naar een voorspelling die op alle 8 plaatsen goed blijkt te zijn, die telt dan niet mee! Zet er ook duidelijk bij of je voorspelling voor de qualificatie of de race is!

De voorspelling/verwachting voor de kwalificatie moet binnen zijn op zaterdag 28 november 15:00u Nederlandse tijd. 14:59u is op tijd, 15:00u is te laat. Voor de race geldt zondag 29 november 15:10u (uiteraard ook Nederlandse tijd). 15:09u is ok, 15:10u te laat. De servertijd van AutoWeek, Whatsapp of Twitter is hierbij leidend, dat is de tijd die er bij jouw post, bericht of tweet staat en die geldt. Misschien is het overbodig om te melden, maar je mag je voorspelling zo vaak als je wilt veranderen, als het maar voor het begin van de betreffende sessie is én in een nieuwe post. Bonusvraag 1 dient voor de start van de kwalificatie beantwoord te zijn, bonusvraag twee voor de start van de opwarmronde (15:00/15:10u)

En wie wonnen er in het verleden:
2004	Michael Schumacher	Dui	Ferrari
2005	Fernando Alonso	Spa	Renault
2006	Fernando Alonso	Spa	Renault
2007	Felipe Massa	Bra	Ferrari
2008	Felipe Massa	Bra	Ferrari
2009	Jenson Button	GB	BrawnGP-Mercedes Benz
2010	Fernando Alonso	Spa	Ferrari
2011	x	x	x
2012	Sebastian Vettel	Dui	Red Bull Racing-Renault
2013	Sebastian Vettel	Dui	Red Bull Racing-Renault
2014	Lewis Hamilton	GB	Mercedes
2015	Lewis Hamilton	GB	Mercedes
2016	Nico Rosberg	Dui	Mercedes
2017	Sebastian Vettel	Dui	Ferrari
2018	Sebastian Vettel	Dui	Ferrari
2019	Lewis Hamilton	GB	Mercedes
We trappen maar weer eens af.

Kwalificatie:

1. Hamilton
2. Bottas
3. Verstappen
4. Leclerc
5. Ricciardo
6. Stroll
7. Albon
8. Perez

Bonus :
Nee, Nee.


Race = startopstelling.
Van Marvant:

Quote
Marvant
Standaard voorspelling. Bonus 1: Nee. Bonus 2: Nee.
Ai. Da's niet zo handig van Alexander Albon. Niet goed voor zijn kansen voor 2021. Ach, Red Bull, zet toch Hülkenberg of Pérez in die auto! Ahum, excuus, ik laat me gaan. In ieder geval: Honda gaat onderzoeken hoe de motor van de #23 van Albon er aan toe is. Mocht het zo zijn dat er onderdelen onherstelbaar beschadigd zijn en er een NIEUWE Power Unit (of losse onderdelen) gemonteerd moet worden, dan gaat hij een gridpenalty krijgen omdat het dan nummer 4 is. Houdt er rekening mee met uw voorspelling én houdt de F1 nieuwsmedia in de gaten.
Vooralsnog lijkt het er niet op dat Albon nieuwe PU onderdelen nodig gehad heeft. Ik kan ook bij de officiële documenten van de FIA geen meldingen vinden.

Quali:
1. Hamilton
2. Bottas
3. Verstappen
4. Gasly
5. Pérez
6. Albon
7. Ricciardo
8. Sainz.

Bonus 1: Ik gun het hen, maar nee.
Kwali :

1. Verstappen ( moet toch een keertje lukken zou je zeggen )
2. Hamilton
3. Bottas
4. Perez
5. Albon
6. Gasly
7. Ricciardo
8. Sainz

Bonus : Nee, Nee
Mijn verwachting voor de kwalificatie
1 Bottas
2 Hamilton
3 Verstappen
4 Perez
5 Albon
6 Ricciardo
7 Leclerc
8 Gasly
Bonus 2 x Nee.
start:
1.Hamilton
2.Bottas
3.Verstappen
4.Albon
5.Ricciardo
6.Sainz
7.Gasly
8.Perez

bonus: nee,nee
Startopstelling:

1. Hamilton
2. Verstappen
3. Bottas
4. Albon
5. Sainz
6. Norris
7. Perez
8. Gasly

Bonus: 2x nee
Race:

1. Hamilton
2. Verstappen
3. Bottas
4. Albon
5. Ricciardo
6. Norris
7. Perez
8. Sainz
Mijn verwachting voor de race = gelijk aan de startopstelling.
race:
1.Hamilton
2.Verstappen
3.Bottas
4.Leclerc
5.Ricciardo
6.Albon
7.Perez
8.Sainz
Race:

1. Hamilton
2. Verstappen
3. Bottas
4. Ricciardo
5. Pérez
6. Gasly
7. Norris
8. Ocon

Bonus 2: Nee.
Race:

1. Hamilton
2. Verstappen
3. Bottas
4. Albon
5. Ricciardo
6. Norris
7. Gasly
8. Perez
Sorry, alleen geregistreerde gebruikers met een forumprofiel mogen berichtenplaatsen. Nog geen forumprofiel? Maak die dan hier aan.