Het Formule 1 spelletje 2020: Eifel, Nürburgring

Gepost door Ivanov 
Nee, voor jullie het vragen... deze is niet op de Nordschleife, helaas. Dat zou pas een gave GP zijn. Daartegen komt het op de nog-net-niet-of-misschien-bijna failliete nieuwe ring. U weet wel, dat waar wat projectontwikkelaars een pretpark omheen wilden bouwen. Als je er bent, kun je de achtbaanbouw nog zien staan. Maar goed, F1 is terug en laten we toch hopen dat het zal gaan regenen. Alhoewel... winterbanden en sneeuwkettingen zijn ook een optie. Kan Ferrari bij temperaturen onder nul wel presteren? Hoe gaat Mercedes het bij deze GP in Duitsland doen? De vorige keer was een jubileum en feesten hebben ze gedaan. Vooral voor de race want de pitstops waren een drama.

Maar goed... Graag jullie voorspellingen voor de top 8 van de startgrid, dus na alle straffen en terugzettingen, en de race. Nogmaals : De FIA heeft in haar onmetelijke wijsheid besloten om de puntentelling overhoop te gooien en alle resultaten uit het verleden per meteen in de prullenbak te deponeren. De waarde van een overwinning in de jaren 70 was 9 punten en de kans dat je na een ongeluk niet meer wegwandelde. Nu behaal je met een 5e plaats al meer punten... Aangezien ik het er niet mee eens ben ga ik gewoon verder met het spelletje onder de "oude" vlag. Ik ga dus verder met de top acht van de startgrid. En dan de bonusvragen...2: Vraag 1: Gaat Ferrari het lukken om in Q3 (het derde deel van de kwalificatie) te komen? Eén of beiden, maakt niet uit. Ja of nee. Vraag 2: Gaat Ferrari überhaupt punten pakken dit weekend? Eén punt is genoeg... niet voor Ferrari, maar wel voor deze vraag. Ja of nee.

Jullie kunnen jullie voorspelling doen via dit topic, via PM, via e-mail(forumivan@hotmail.com en ik beloof tijdig mijn junkmailbox te bezoeken), via SMS naar 0615-550333. De SMS optie is weer beschikbaar en er is nu zelfs de optie Whatsapp die ik ook nog eens als programma op mijn computer heb staan dus nog beter bereikbaar! Daarnaast heb ik een nieuwe telefoon waar Twitter nu op draait: @FormuleAw. Probeer ook de #AWF1spel. Ik ben nieuw op Twitter, dus geen idee wat dat zal doen. Doe wijzigingen altijd via een nieuwe post (of App of tweet), als ik namelijk zie dat je een complete voorspelling doet(quali en race) en je past je racevoorspelling aan, dan kan ik nu niet zien dat het alleen de race voorspelling is. Het is namelijk erg makkelijk om dan net een paar namen op een andere plek te zetten, zeker als je de qualificatieuitslag al weet. Daarbij controleer ik niet of er hernieuwde wijzigingen gedaan worden, ik zie een post met een voorspelling, en die staat dan! Ook al verander je het drie minuten nadat ik het gezien heb naar een voorspelling die op alle 8 plaatsen goed blijkt te zijn, die telt dan niet mee! Zet er ook duidelijk bij of je voorspelling voor de qualificatie of de race is!

De voorspelling/verwachting voor de kwalificatie moet binnen zijn op zaterdag 10 oktober 15:00u Nederlandse tijd. 14:59u is op tijd, 15:00u is te laat. Voor de race geldt zondag 11 oktober 14:10u (uiteraard ook Nederlandse tijd). 14:09u is ok, 14:10u te laat. De servertijd van AutoWeek, Whatsapp of Twitter is hierbij leidend, dat is de tijd die er bij jouw post, bericht of tweet staat en die geldt. Misschien is het overbodig om te melden, maar je mag je voorspelling zo vaak als je wilt veranderen, als het maar voor het begin van de betreffende sessie is én in een nieuwe post.

En wie wonnen er in het verleden:
Eh... ja.
Leuk, hopen op regen.

kwalificatie:
1) Hamilton
2) Bottas
3) Verstappen
4) Sainz
5) Perez
6) Ricciardo
7) Leclerc
8) Norris


Race = startopstelling.

Bonus: ja en ja.
Kwali :

1. Bottas
2. Hamilton
3. Verstappen
4. Norris
5. Leclerc
6. Perez
7. Ricciardo
8. Albon


Bonus :
Ja, Ja
Kwalificatie:

1. Hamilton
2. Bottas
3. Verstappen
4. Leclerc
5. Sainz
6. Norris
7. Perez
8. Vettel

Bonusvragen:
1. Ja
2. Ja
start:
1.Bottas
2.Hamilton
3.Verstappen
4.Leclerc
5.Perez
6.Vettel
7.Norris
8.Albon

bonus: ja,ja
Mijn verwachting voor de kwalifcatie.
1 Hamilton
2 Bottas
3 Verstappen
4 Norris
5 Leclerc
6 Ricciardo
7 Ricciardo
8 Vettel
Bonus 2 x Ja.
Mijn eigen voorspelling, per whatsapp doorgegeven:

Quote
Ivanov
Voorspelling: 1. Ham. 2. Bot. 3. Ver. 4. Sai. 5. Alb. 6. Per. 7. Nor. 8. Ric. Bonus: alles ja.

Marvant gaf gisteravond, toen ik de computer niet aangehad heb, door "alle bonusvragen ja."
Race:

1. Verstappen (och, waarom ook niet. Ik sta zevende.)
2. Bottas
3. Ricciardo (och, waarom ook niet en ik gun Cyril Abiteboul wel een tattoo)
4. Hamilton (ergens in de eerste bocht gaat hij rond getikt worden en, zonder schade, vanaf achteren naar voren moeten rijden. DotD, snelste ronde, maar slechts P4 en weer lopen Verstappen en Bottas in.)
5. Leclerc (houdt dapper stand)
6. Albon (te langzaam om top 5 bij te houden, de Red Bull is sneller dan de auto's achter hem)
7. Ocon
8. Pérez

En eigenlijk hoop ik dat Hülkenberg punten pakt, maar ik vind het te laat in het spelletje om daar nog een bonusvraag van te maken.
Race:

1. Hamilton
2. Bottas
3. Verstappen
4. Albon
5. Ricciardo
6. Sainz
7. Norris
8. Ocon
race:
1.Hamilton
2.Verstappen
3.Bottas
4.Leclerc
5.Albon
6.Ricciardo
7.Perez
8.Norris
Mijn verwachting voor de race is gelijk aan de startopstelling.
Race :

1. Hamilton
2. Bottas
3. Verstappen
4. Ricciardo
5. Leclerc
6. Albon
7. Norris
8. Perez
Sorry, alleen geregistreerde gebruikers met een forumprofiel mogen berichtenplaatsen. Nog geen forumprofiel? Maak die dan hier aan.