Het Formule 1 spelletje 2020: 70th Anniversary, Silverstone

Gepost door Ivanov 
Weer een back-to-back. Alleen verzuip ik bijna in de dingen die ik nog moet doen.

Maar goed... Graag jullie voorspellingen voor de top 8 van de startgrid, dus na alle straffen en terugzettingen, en de race. Nogmaals : De FIA heeft in haar onmetelijke wijsheid besloten om de puntentelling overhoop te gooien en alle resultaten uit het verleden per meteen in de prullenbak te deponeren. De waarde van een overwinning in de jaren 70 was 9 punten en de kans dat je na een ongeluk niet meer wegwandelde. Nu behaal je met een 5e plaats al meer punten... Aangezien ik het er niet mee eens ben ga ik gewoon verder met het spelletje onder de "oude" vlag. Ik ga dus verder met de top acht van de startgrid. En dan de bonusvragen...3: Vraag 1: Gaat er een ander team dan Mercedes, Ferrari of Red Bull op het podium komen? Ja of nee. Vraag 2: The Hulk is back! Alleen niet in de race omdat de Mercedes RacingPoint niet wilde. Gaat hij in de punten rijden? Ja of nee. Vraag 3: Ook over Hülkenberg: gaat hij op het podium komen? Ja of nee. Deze vraag is onafhankelijk van vraag 1, dus je kunt daar ja en hier nee zeggen. Of andersom. Mocht Sergio Pérez fit bevonden worden en weer rijden, dan vervallen bonusvragen 2 en 3.

Jullie kunnen jullie voorspelling doen via dit topic, via PM, via e-mail(forumivan@hotmail.com en ik beloof tijdig mijn junkmailbox te bezoeken), via SMS naar 0615-550333. De SMS optie is weer beschikbaar en er is nu zelfs de optie Whatsapp die ik ook nog eens als programma op mijn computer heb staan dus nog beter bereikbaar! Daarnaast heb ik een nieuwe telefoon waar Twitter nu op draait: @FormuleAw. Probeer ook de #AWF1spel. Ik ben nieuw op Twitter, dus geen idee wat dat zal doen. Doe wijzigingen altijd via een nieuwe post (of App of tweet), als ik namelijk zie dat je een complete voorspelling doet(quali en race) en je past je racevoorspelling aan, dan kan ik nu niet zien dat het alleen de race voorspelling is. Het is namelijk erg makkelijk om dan net een paar namen op een andere plek te zetten, zeker als je de qualificatieuitslag al weet. Daarbij controleer ik niet of er hernieuwde wijzigingen gedaan worden, ik zie een post met een voorspelling, en die staat dan! Ook al verander je het drie minuten nadat ik het gezien heb naar een voorspelling die op alle 8 plaatsen goed blijkt te zijn, die telt dan niet mee! Zet er ook duidelijk bij of je voorspelling voor de qualificatie of de race is!

De voorspelling/verwachting voor de kwalificatie moet binnen zijn op zaterdag 8 augustus 15:00u Nederlandse tijd. 14:59u is op tijd, 15:00u is te laat. Voor de race geldt zondag 9 augustus 15:10u (uiteraard ook Nederlandse tijd). 15:09u is ok, 15:10u te laat. De servertijd van AutoWeek is hierbij leidend, dat is de tijd die er bij jouw post staat en die geldt. Misschien is het overbodig om te melden, maar je mag je voorspelling zo vaak als je wilt veranderen, als het maar voor het begin van de betreffende sessie is én in een nieuwe post.

En wie wonnen er in het verleden:
N.v.t.
Kwalificatie:

1. Hamilton
2. Bottas
3. Verstappen
4. Leclerc
5. Vettel
6. Hulkenberg
7. Albon
8. SainzRace = startopstelling.

Bonus:
1) Nee
2) Ja
3) Nee
Kwalificatie:

1. Hamilton
2. Bottas
3. Verstappen
4. Leclerc
5. Norris
6. Sainz
7. Ricciardo
8. Stroll

Bonus:

1) Nee
2) Ja
3) Nee
start:
1.Hamilton
2.Bottas
3.Verstappen
4.Leclerc
5.Ocon
6.Albon
7.Ricciardo
8.Vettel

bonus: nee,nee,nee
Van Marvant:

Quote
Marvant
Standaard voorspelling. Bonus : Nee. Ja. Nee.
En de mijne:

1. Hamilton
2. Bottas
3. Verstappen
4. Hülkenberg
5. Leclerc
6. Stroll
7. Albon
8. Ocon

Bonus : Nee, Ja, Nee.
Mijn verwachting voor de kwalificatie = gelijk aan laatste vrije training.
Verwachting voor de race = gelijk aan de startopstelling.
Bonus 3 x Nee.
Even een aanpassing voor de kwalificatie.
1 Hamilton
2 Bottas
3 Verstappen
4 Leclerc
5 Norris
6 Albon
7 Vettel
8 Stroll
Bonus Nee,Nee,Ja.
Kwali :

1. Hamilton
2. Bottas
3. Verstappen
4. Leclerc
5. Norris
6. Hulkenberg
7. Stroll
8. Sainz

Bonus :
1. Nee
2. Ja
3. Nee
Kwalificatie:

1. Hamilton
2. Bottas
3. Verstappen
4. Leclerc
5. Norris
6. Hulkenberg
7. Sainz
8. Stroll

Bonus:

1. Nee
2. Ja
3. Nee

Race: uitslag kwalificatie
Aanpassing raceuitslag:

1. Hamilton
2. Bottas
3. Verstappen
4. Ricciardo
5. Leclerc
6. Hulkenberg
7. Norris
8. Sainz
Race:

1. Hamilton
2. Bottas
3. Verstappen
4. Hülkenberg
5. Stroll
6. Ricciardo
7. Leclerc
8. Gasly

Bonus 2: Ja.
Bonus 3: Ja.
Via Whatsapp:

Quote
Nico GTR@Whatsapp
[17:53, 08-08-2020] Uitslag race = de uitslag van de quali. Bonus vraag dat Hulk op het podium komt....ja!
[17:53, 08-08-2020] Groetjes Nico
race:
1.Hamilton
2.Bottas
3.Verstappen
4.Ricciardo
5.Hulkenberg
6.Leclerc
7.Gasly
8.Ocon
Race :

1. Hamilton
2. Bottas
3. Verstappen
4. Hulkenberg
5. Ricciardo
6. Leclerc
7. Stroll
8. Albon
Sorry, alleen geregistreerde gebruikers met een forumprofiel mogen berichtenplaatsen. Nog geen forumprofiel? Maak die dan hier aan.