Het Formule 1 spelletje 2020: Steiermark, Red Bull Ring

Gepost door Ivanov 
En daar zijn we weer. Back to back races en de teams moeten alles afbreken en weer opbouw... eh... nee. Wacht. Dat hoeft dus niet. Ze blijven lekker zitten waar ze zitten en gaan voor de tweede keer op de Red Bull Ring in actie komen, alleen heet het nu de GP van Steiermark. Heeft Red Bull/Honda de problemen bij Albon en Verstappen opgelost. Kan Valtteri 3.0 Hamilton weer de baas? Kan Ferrari weer verrassen of is het toch RacingPoint?

Denk allemaal ook aan de seizoensvragen, die kunnen nog tot de start van de GP van Bahrein Steiermark beantwoord worden. Of welke race dan ook de tweede zal zijn.

Maar goed... Graag jullie voorspellingen voor de top 8 van de startgrid, dus na alle straffen en terugzettingen, en de race. Nogmaals : De FIA heeft in haar onmetelijke wijsheid besloten om de puntentelling overhoop te gooien en alle resultaten uit het verleden per meteen in de prullenbak te deponeren. De waarde van een overwinning in de jaren 70 was 9 punten en de kans dat je na een ongeluk niet meer wegwandelde. Nu behaal je met een 5e plaats al meer punten... Aangezien ik het er niet mee eens ben ga ik gewoon verder met het spelletje onder de "oude" vlag. Ik ga dus verder met de top acht van de startgrid. En dan de bonusvragen...1. Vraag 1: Gaat er dit keer een keer een auto... nou ja, rijder van niet Mercedes/Ferrari/Red Bull op het podium komen. Ja, vorig jaar stonden de Toro Rosso's elk een keer op het podium, maar dat was niet in een 'gewone' race. Pérez was goed onderweg...

Jullie kunnen jullie voorspelling doen via dit topic, via PM, via e-mail(forumivan@hotmail.com en ik beloof tijdig mijn junkmailbox te bezoeken), via SMS naar 0615-550333. De SMS optie is weer beschikbaar en er is nu zelfs de optie Whatsapp die ik ook nog eens als programma op mijn computer heb staan dus nog beter bereikbaar! Daarnaast heb ik een nieuwe telefoon waar Twitter nu op draait: @FormuleAw. Probeer ook de #AWF1spel. Ik ben nieuw op Twitter, dus geen idee wat dat zal doen. Doe wijzigingen altijd via een nieuwe post (of App of tweet), als ik namelijk zie dat je een complete voorspelling doet(quali en race) en je past je racevoorspelling aan, dan kan ik nu niet zien dat het alleen de race voorspelling is. Het is namelijk erg makkelijk om dan net een paar namen op een andere plek te zetten, zeker als je de qualificatieuitslag al weet. Daarbij controleer ik niet of er hernieuwde wijzigingen gedaan worden, ik zie een post met een voorspelling, en die staat dan! Ook al verander je het drie minuten nadat ik het gezien heb naar een voorspelling die op alle 8 plaatsen goed blijkt te zijn, die telt dan niet mee! Zet er ook duidelijk bij of je voorspelling voor de qualificatie of de race is!

De voorspelling/verwachting voor de kwalificatie moet binnen zijn op zaterdag 11 juli 15:00u Nederlandse tijd. 14:59u is op tijd, 15:00u is te laat. Voor de race geldt zondag 12 juli 15:10u (uiteraard ook Nederlandse tijd). 15:09u is ok, 15:10u te laat. De servertijd van AutoWeek is hierbij leidend, dat is de tijd die er bij jouw post staat en die geldt. Misschien is het overbodig om te melden, maar je mag je voorspelling zo vaak als je wilt veranderen, als het maar voor het begin van de betreffende sessie is én in een nieuwe post.

En wie wonnen er in het verleden:
Ja, dat doet er dus niet echt toe.

edit: juiste data ingevuld. Copy-paste kan wel, maar dan moet je blijven opletten.1 keer gewijzigd. Laatste wijziging: 07-07-2020 18:02 door Ivanov.
Startopstelling:

1. Bottas.
2. Hamilton.
3. Verstappen.
4. Albon.
5. Leclerc.
6. Vettel.
7. Perez.
8. Sainz.


Race = startopstelling.

Bonus:
1) nee.
Namens mijzelf en Marvant:

Quali:
1. Verstappen
2. Bottas
3. Pérez
4. Stroll
5. Sainz
6. Hamilton
7. Albon
8. Norris.

Bonus: volgt nog.
Kwalificatie: (ga er vanuit dat VT2 de start gaat worden)

1. Verstappen
2. Bottas
3. Pérez
4. Stroll
5. Sainz
6. Hamilton
7. Albon
8. Norris

Bonus: Ja

Race:

1. Verstappen
2. Hamilton
3. Perez
4. Albon
5. Bottas
6. Leclerc
7. Sainz
8. Norris
1. Bottas
2. Hamilton
3. Leclerc
4. Verstappen
5. Perez
6. Sainz
7. Albon
8. Ricciardo

bonus: nee
Kwali : ( VT2 )

1. M. Verstappen
2. V. Bottas
3. S. Pérez
4. L. Stroll
5. C. Sainz Jr.
6. L. Hamilton
7. A. Albon
8. C. Leclerc

Bonusvraag : Nee

Edit : Kleine aanpassing.1 keer gewijzigd. Laatste wijziging: 10-07-2020 22:15 door Total Loss.
Mijn verwachting = kwalificatie gelijk aan laatste vrijetraining,tenzij die niet doorgaat ivm verwachten noodweer wordt het de 2de vrijetraining.
De race het zelfde = dan ook uitslag 2 de vrijetraning.
bonus = nee.
Aanpassing Kwali :

1. Verstappen
2. Hamilton
3. Bottas
4. Pérez
5. Leclerc
6. Albon
7. Sainz
8. Norris

Bonusvraag bl;ijft Nee
Oei oei, ik ben te laat. Zit nu de uitgestelde kwalificatie te kijken en bedacht me net dat ik nog geen voorspelling had geplaatst.

Hopelijk telt het nog en anders dikke pech.

Kwalificatie.

1. Verstappen
2. Bottas
3. Perez
4. Stroll
5. Sainz
6. Hamilton
7. Albon
8. Leclerc

Bonus: Ja
Quote
Clocala
Oei oei, ik ben te laat. Zit nu de uitgestelde kwalificatie te kijken en bedacht me net dat ik nog geen voorspelling had geplaatst.

Hopelijk telt het nog en anders dikke pech.

Kwalificatie.

1. Verstappen
2. Bottas
3. Perez
4. Stroll
5. Sainz
6. Hamilton
7. Albon
8. Leclerc

Bonus: Ja

Ik volg daar de FIA in, als zij de start van de kwalificatie uitstellen, dan kun je ook langer insturen voor het spelletje.
Top Ivanov!

Racevoorspelling:

1. Hamilton
2. Verstappen
3. Bottas
4. Albon
5. Sainz
6. Norris
7. Leclerc
8. Stroll
race:
1.Hamilton
2.Sainz
3.Verstappen
4.Bottas
5.Albon
6.Leclerc
7.Vettel
8.Ricciardo
Even een aanpassing voor de race.
1 Hamilton
2 Verstappen
3 Bottas
4 Albon
5 Sainz
6 Vettel
7 Norris
8 Leclerc.
Race :

1. Hamilton
2. Verstappen
3. Bottas
4. Albon
5. Sainz
6. Norris
7. Vettel
8. Ricciardo
Hmm... Renault protesteert tegen RacingPoint is onderweg, maar ik ga toch maar rekenen. Misschien heeft RacingPoint de Mercedes van vorig jaar nagebouwd, maar dat geven ze toe. Door foto's te maken, te meten en goed te kijken. En bedenk dat de auto's drie keer (Australië, Oostenrijk en Steiermark) door de keuring gekomen.
Sorry, alleen geregistreerde gebruikers met een forumprofiel mogen berichtenplaatsen. Nog geen forumprofiel? Maak die dan hier aan.