Toyota Sienna (VS)

Gepost door MCDubbellU 
Toyota Sienna (VS)
18-05-2020 21:49
Alle foto's en info: [www.motor1.com]

Huidige:


Vind 'm best geslaagd eigenlijk, veel mooier dan de Highlander. Het valt niet mee om van zo'n enorme MPV nog wat te maken, Toyota is daar net als Chrysler en Kia goed in geslaagd, Honda (Noord-Amerikaanse Odyssey) dan weer niet.
Inderdaad prima vormgegeven bus, al is die muil van met name die rode wel wat overdreven. Zoals ik ook het scoopstopic zei, haal maar hierheen als V-klasse-alternatief.

Quote
Rutger DC
Honda (Noord-Amerikaanse Odyssey) dan weer niet.

Worden er überhaupt nog ergens een beetje aantrekkelijke Honda's geleverd...
Ik vind het een behoorlijk lompe auto. Die grote zwarte "grille" past totaal niet bij de auto. Maar dat geldt wat mij betreft voor bijna alle Toyota's. Die enorme uitgesproken knik in de zijkant vind ik ook al geen succes, net als die rare uitlopers onderaan de achterlichten.

De Honda Odyssey is ook al zo'n plompe bak. Dan is de Chrysler Pacifica toch echt een veel fraaiere auto.

Re: Toyota Sienna (VS)
19-05-2020 16:32
In ieder geval blijft Toyota ook dit segment trouw.... net zoals sedan segment. Ford, ook GM focussen zich meer en meer op Suv's helaas.
Ik vind de neus nog wel iets hebben maar het is allemaal wel erg 'obese' en vanaf de C-stijl ronduit rommelig/lomp. Lexus achterlampen op een Toyota vind ik sowieso not done
Quote
Wouter82
Zoals ik ook het scoopstopic zei, haal maar hierheen als V-klasse-alternatief.

Of ProAce Verso-alternatief? smiling smiley

Denk dat de kans klein is dat Toyota 'm naar hier haalt, temeer het juist besloten heeft de Highlander naar Europa te halen. Denk dat die modellen wel een beetje in elkaars vaarwater zitten.
Veel keuze is er ook niet meer. Alleen de Pacifica, Odyssey en SedonaVier auto's in het grote MPV-segment, dat lijkt me nog best aardig wat keuze?
Quote
Rutger DC
Quote
Wouter82
Zoals ik ook het scoopstopic zei, haal maar hierheen als V-klasse-alternatief.

Of ProAce Verso-alternatief? smiling smiley

Oja, die is er ook nog. Maar goed, er is een reden waarom veel taxibedrijven voor V-klasses kiezen en niet voor geelkentekenversies van meer reguliere bestelbussen. Het is natuurlijk een kleine en specifieke markt dus niet heel aantrekkelijk, maar aan de andere kant proberen ze het ook met de Camry.
Sorry, alleen geregistreerde gebruikers met een forumprofiel mogen berichtenplaatsen. Nog geen forumprofiel? Maak die dan hier aan.