Geen testen/artikelen meer downloaden als PDF voor abonnees?

Gepost door Luck2 
Hallo,

Een heel handig voordeel van abonnee zijn is dat je testen van oude nummers kunt downloaden als PDF. Op voorwaarde dat je je account koppelt aan je abonneenummer. Een prima extra service naar abonnee's want je hoeft niet alle nummers te bewaren. Helaas werkt het niet meer bij mij. Erg jammer, want ik lees graag oude nummers. Hebben meer mensen dit probleem, en is het op te lossen?

Thanks!
Luck2
Dat gaat inderdaad soms moeizaam, een paar keer de pagina vernieuwen werkt. De betalen button verandert dan in downloaden.1 keer gewijzigd. Laatste wijziging: 07-11-2019 22:40 door Jp053.
Dit topic is al wat ouder, maar het probleem en vraagstelling is wel relevant.

Ik download graag de pdf's van de premium testen (dubbel, vergelijkende, autotest) voor offline gebruik/naslag.
Maar sinds een aantal weken zijn er geen nieuwe premium te downloaden artikelen meer verschenen.

De laatste die te downloaden was is die van AUDI A4 – MAZDA 6 - DUBBELTEST. Maar je zou bijv. ook verwachten dat een meer recentere test van bijv. MERCEDES-BENZ GLA VS. BMW X1 - DUBBELTEST te downloaden is, maar ik zie geen knop meer.

Is er iets veranderd in het aanbieden van deze pdf's voor abonnees?
Is inmiddels opgelost. Contact via mail met Autoweek gehad.
Bij mij werkt het nog steeds niet. Heeft het altijd gedaan, ik ben ook nog steeds abonnee. Probleem gisteren gemeld bij de webredactie, maar is nog niet verholpen.
Sorry, alleen geregistreerde gebruikers met een forumprofiel mogen berichtenplaatsen. Nog geen forumprofiel? Maak die dan hier aan.