forumproblemen: 503 - foutmeldingen - traag - verdwenen posts enz. enz.

Gepost door CorZa 
Ik moet nu opeens bij elke pagina opnieuw de cookie-instellingen aangeven... confused smiley
Quote
Muddy Bandit
Ik moet nu opeens bij elke pagina opnieuw de cookie-instellingen aangeven... confused smiley

"Autoweek.nl maakt gebruik van cookies"

Ook al 10 keer op Akkoord geklikt maar het helpt niet echt.
Zowel op de laptop als mobiel inderdaad steeds een koekiemelding, irritant...
man man man, zit daar uberhaupt iemand op de IT afdeling die ook echt iets kan?
Normaal moet je 10x per dag inloggen, want dat werkt ook nog steeds niet goed, maar nu moet je ook nog bij elke page load op cookie accepteren klikken.
Wat ik ook al heel lang heb als ik ergens wil reageren dat ik na het inloggen eerst in de adresbalk een # met een bepaalde tekst erachter moet weghalen, wil ik kunnen reageren. Heel lastig.
Quote
Gullwing
man man man, zit daar uberhaupt iemand op de IT afdeling die ook echt iets kan?
Normaal moet je 10x per dag inloggen, want dat werkt ook nog steeds niet goed, maar nu moet je ook nog bij elke page load op cookie accepteren klikken.

Adblock plus.

Geavanceerd-mijn filterlijst. Regels toevoegen:

autoweek.nl##.ot-sdk-row

autoweek.nl##.onetrust-pc-dark-filter.ot-fade-in

Nooit meer last.





1 keer gewijzigd. Laatste wijziging: 20-11-2020 15:40 door Carkiller.
Volgens mij werkt dit anders in Safari op een Apple, want zoals hierboven kan ik het niet vinden. Weet iemand hoe?
Voorheen kon ik altijd op recente berichten klikken en kreeg je een overzicht van de meest actuele berichten, helaas werkt dit al enige weken niet meer.
Nu moet ik klikken op ieder subforum om de meest recente berichten te zien.
Quote
MX6
Voorheen kon ik altijd op recente berichten klikken en kreeg je een overzicht van de meest actuele berichten, helaas werkt dit al enige weken niet meer.
Nu moet ik klikken op ieder subforum om de meest recente berichten te zien.

Dat hoeft volgens mij niet. Als je bovenin op Forum gaat staan komt er een menuutje naar beneden en als je dan op Actieve topics klikt kom je ook bij de recente berichten.
Op mijn iPhone kan ik vanaf de homepage het forum niet bereiken. Gelukkig had ik in mijn zoekgeschiedenis nog een link staan naar het forum, en dat werkt wel, maar het is wel lastig.



1 keer gewijzigd. Laatste wijziging: 01-12-2020 11:22 door Jay DoubleYou.
Quote
Jay DoubleYou
Op mijn iPhone kan ik vanaf de homepage het forum niet bereiken. Gelukkig had ik in mijn zoekgeschiedenis nog een link staan naar het forum, en dat werkt wel, maar het is wel lastig.

Zie je het hamburgermenu dan niet? Want daar kun je naar forum en eventueel submenu-items als Forum Index of Actieve topics.
Quote
Tydelyck
Quote
Jay DoubleYou
Op mijn iPhone kan ik vanaf de homepage het forum niet bereiken. Gelukkig had ik in mijn zoekgeschiedenis nog een link staan naar het forum, en dat werkt wel, maar het is wel lastig.

Zie je het hamburgermenu dan niet? Want daar kun je naar forum en eventueel submenu-items als Forum Index of Actieve topics.

Als ik vanaf de homepage links op forum druk gebeurt er niks, maar wanneer ik vanuit mijn geschiedenis op het forum kom en druk op dat menu werkt het wel en komt inderdaad dat submenu tevoorschijn.



1 keer gewijzigd. Laatste wijziging: 01-12-2020 12:37 door Jay DoubleYou.
Quote
Jay DoubleYou
Als ik vanaf de homepage links op forum druk gebeurt er niks, maar wanneer ik vanuit mijn geschiedenis op het forum kom en druk op dat menu werkt het wel en komt inderdaad dat submenu tevoorschijn.

Is dat zowel in staande als in liggende stand van je telefoon? En alle andere menudelen, buttons en links op de voorpagina werken wel?
Nu krijg ik bij meer dan de helft van de autoweek-pagina's die ik open steeds deze melding. Dus er is hier een adverteerder op de site die probeert te fishen??

Ik kan niet meer posten. Wel reviews plaatsen. Is dit algemeen of een actie van de redactie?
Quote
Dan 4x4
Ik kan niet meer posten. Wel reviews plaatsen. Is dit algemeen of een actie van de redactie?

Wat kun je niet posten? Je bericht hier is wel zichtbaar.
Bij de reviews. Ik heb reviews aangevuld. Die verschijnen gewoon. Ik heb een 2e identiteit aangemaakt [tijdelijk] om te kijken wat er dan gebeurd.
Daarmee kan ik wel posten, maar die zijn niet zichtbaar. Moeten eerst 'reviewed' worden.. .. en nu verdwenen.

Ik ben er een beetje klaar mee. Ik heb reviews sinds 2005, gratis clickbait voor sanoma. Ik vind het leuk om andere mensen te informeren ;
zelf lees ik ook de reviews voor ik een auto koop.

Het lijkt er op dat ik geblokkeerd ben. Maar een beetje fatsoen zou dan een email opleveren van een mediator.

Maar ik hoor niets, daarom denk ik dat het een storing is. Email aan redactie : geen antwoord.

Tijd om mijn account te sluiten na 14 jaar denk ik.
Dat gaat weer lekker. Het is een klein mirakel dat ik kan reageren, ik kan amper inloggen en als ik ingelogd ben, word ik direct weer uitgelogd. Misschien dat de browser Opera de boel niet per se makkelijker maakt, maar toch.
Had gisteravond op de frontpage een reactie geschreven op een artikel. Kreeg direct de mededeling dat ik nog niet voldoende bijdragen had geleverd waardoor mijn reactie niet direct zichtbaar zou zijn en eerst beoordeeld zou worden.
Vanmorgen even gekeken en wat ik al verwachtte; de reactie is niet geplaatst. Als het nu en onfatsoenlijke reactie was geweest of niet passend bij het onderwerp dan had ik het kunnen begrijpen. Nu begrijp ik er helemaal niets van.
Quote
HarrieD
Had gisteravond op de frontpage een reactie geschreven op een artikel. Kreeg direct de mededeling dat ik nog niet voldoende bijdragen had geleverd waardoor mijn reactie niet direct zichtbaar zou zijn en eerst beoordeeld zou worden.
Vanmorgen even gekeken en wat ik al verwachtte; de reactie is niet geplaatst. Als het nu en onfatsoenlijke reactie was geweest of niet passend bij het onderwerp dan had ik het kunnen begrijpen. Nu begrijp ik er helemaal niets van.
Ik had dat ook met de android app. Ik gebruikte 'm al weinig, maar nu met de nieuwe layout en dit soort van 'premature ban'-systeem is ie waardeloos geworden. Ik weet niet wat voor telefoon of tablet je gebruikt maar mijn advies is om autoweek gewoon via de browser te benaderen. Functioneert uitstekend en je kunt ook meteen bij het forum. Als je op je chrome als browser gebruikt kun je middels 'toevoegen aan startscherm' een snelkoppeling toevoegen op je 'bureaublad', werkt perfect.
Ik ervaar nu hetzelfde probleem. De laatste posts moeten eerst gemodereerd worden, terwijl ik al jaren actief ben. Sinds een week verdwijnt elke reactie in een zwart gat. Naast de bekende technische problemen op een iPad is dit toch wel heel erg vervelend en frustrerend.
Sorry, alleen geregistreerde gebruikers met een forumprofiel mogen berichtenplaatsen. Nog geen forumprofiel? Maak die dan hier aan.