Wouter82: BMW 325dA High Executive E90 (2009) | Grote beurt en apk

Gepost door Wouter82 
Woon werkverkeer is voor mij cruise control op 120, automaat op eco mode pro, en dan is het zonder pijn en moeite 1 op 18.
Beetje goed doorrijden wat ik in de weekenden nogal graag mag doen is het nooit slechter dan 1 op 15, verbluffend hoor met deze specs.
Dat koppel van deze wagens is zo zalig en verslavend thumbs up1 keer gewijzigd. Laatste wijziging: 06-01-2019 20:32 door RWDsports.
Geen bericht, goed bericht smiling smiley BMW doet nog altijd naar alle tevredenheid zijn werk thumbs up Mijn nieuwe werk bevalt erg goed (nog beter dan mijn vorige baan) maar is wel dichter bij huis. Kilometrage loopt dus wat minder snel op dan oorspronkelijk gedacht, maar dat maakt niet uit natuurlijk smiling smiley Stand van zaken:
196.342 km (ofwel, mijn 60.000e kilometer zal net iets eerder zijn dan 2 jaar na aanschaf)
4.145,5 liter diesel (1:14,39)
5.011 euro diesel (€ 8,53/100km)
10.944,2 kg CO2 (183,51 gr/km)

Auto was ook weer hard toe aan een goede poetsbeurt, nu ook rondom gekleid.


Dit was voor het kleien, maar het dak had ik al eerder behandeld.

Auto staat nu bij de garage voor grote beurt en apk. Na vier nieuwe winterbanden, komen er nu vier nieuwe zomerbanden op. Ik heb gekozen voor de Bridgestone Turanza T005, beste uit de ANWB-zomerbandentest 2019 (weliswaar een wat andere maat, maar je wordt redelijk tureluurs van alle tests en bandenaanbieders nut smiley ) Ook worden de gordelspanner linksvoor en de airbagzittingsensor rechtsvoor vervangen, hopelijk is daarmee de foutmelding waar ik al anderhalf mee rijd opgelost... Ook zit er een piepje in de ophanging rechtsvoor, alsof een rubbertje niet helemaal goed meer zit. Dan zou de Dreier weer helemaal okselfris moeten zijn en kunnen we de twee ton gaan slechten thumbs up
Goed bezig Wouter, blijft een fraaie auto in een mooie kleur. Staat de auto bij een BMW specialist?
Quote
Phaeton W12
Goed bezig Wouter, blijft een fraaie auto in een mooie kleur. Staat de auto bij een BMW specialist?

Dank je smiling smiley Nee, auto staat bij een Vakgarage waar een medeforummer werkt winking smiley
Mooi bijgehouden. smileys with beer

Voor mij erg dicht bij de perfecte E90; 6 cilinder diesel, geen M-pakket, en precies de juiste opties.
Sorry, alleen geregistreerde gebruikers met een forumprofiel mogen berichtenplaatsen. Nog geen forumprofiel? Maak die dan hier aan.

close