Charger: Kia Rio First Edition 2017.

Gepost door Charger 
Een paar weken terug overgestapt van E10 benzine naar super 98,E5.Vandaag weer getankt,en een aardig verschil,waar ik eerst 1 op 14, 1 op 15 haalde met mijn auto,haal ik nu 1 op 18.
Ook meer actieradius,eerst moest ik na tegen de 600 km of er iets overheen alweer tanken, nu stond de dagteller op 664.
Misschien dat het feit dat we nergens meer harder dan 100 km per uur mogen ook een rol speelt,maar ik kom niet zo vaak op de snelweg,dus ik denk niet dat dat een grote rol speelt,ik denk niet meer dat ik E10 ga tanken,ook al is E5 benzine iets duurder.
Vanmiddag mijn auto even naast een bijna dezelfde Rio neergezet,iemand die het verschil ziet,behalve het nummerbord?smiling smiley

+ afstandsradar in de bumper.

Het hele bumpergaaswerk is iets verschillend, lijkt mij.
Ik zag die Rio geparkeerd staan,zelfde kleur,zelfde velgen,ik dacht,ik zet de mijne er even naast.big smile smiley
De mijne is een luxere uitvoering,zoals op de foto zichtbaar is aan een aantal dingen.smiling smiley
De luxere uitvoeringen van de Rio hebben een gladde grille,de goedkopere uitvoeringen een soort honinggraatgrille.Ook een verschil is dat de mijne mijn eigen auto is,en de andere een lease auto,volgens een kentekencheck van finnik.
Mooie wagens dit.
Sinds het derde model hebben ze mijn aandacht (volgens mij vanf 2012)
Ze zijn wat gewicht betrefd net wat lichter dan de concurentie.
Wel heb ik het niet zo op distributie kettingen.
Ooit had ik de 1.2 als leenauto, heerlijk.
Inderdaad,vanaf de derde generatie Rio vind ik het ook mooie auto's,al ziet het tweede model Rio er ook niet slecht uit.
Nog steeds tevreden met de Rio,dit jaar zal er zeker nog geen andere auto,maar misschien in 2021 of 2022 wel,dan heb ik de auto 4 a 5 jaar gehad,ik zit er aan te denken om een Mini of een DS3 te kopen,inderdaad een totaal andere auto.
Die auto mag dan best 1 of 2 jaar ouder zijn dan de Kia,nieuw ga ik sowieso niet meer doen,het liefst zou ik dan een exemplaar met sportstoelen willen hebben,leren bekleding lijkt mij ook erg gaaf.
Opel Adam kijk ik ook wel eens naar,maar die is krapper dan een Mini of DS3,Suzuki Swift sport lijkt mij ook een leuke auto.
Leuk die 2 Rio's naast elkaar JFR!

Ik vind een Rio ook een mooie auto. Ik heb, als ik ooit mijn Getz ga vervangen, de Punto op 1, maar de Rio en de i20 staan gelijk. Ik vind een Rio best een leuke auto.

Leuk dat je ook de verschillen even uitlegt, dat wist ik niet.
Sorry, alleen geregistreerde gebruikers met een forumprofiel mogen berichtenplaatsen. Nog geen forumprofiel? Maak die dan hier aan.