As good as it Getz, avonturen van een Hundee, een Y10 & soms ook een Rover 45

Gepost door Peter O 
Klinkt als een mooie reis!! Vraagje, want jij weet nogal veel: een Fiat sloperij In de regio Groningen?
Quote
A3 White
Klinkt als een mooie reis!! Vraagje, want jij weet nogal veel: een Fiat sloperij In de regio Groningen?

Oei ja ehm...

Ik weet in Groningen een sloperij. Dat is niet speciaal FIAT maar wel moderne auto's. International Motor. Daar maak je denk ik het meeste kans. Is niet helemaal sloperij, meer demontage. Beetje "kampers" maar echt geschikt vind ik.

Klaas Boer, die heeft ook veel.

Kleiner, in Een, van de Mars ofzo.

Oh en ehm Stadskanaal geloof ik zit ook een sloperij, met modernere auto's. Die naam weet ik zo niet.

In Joure zit ook een goedkope sloperij, ook een aanrader.

In Groningen zit nog wel een FIAT dealer, en je kan altijd ook contact opnemen met Martin Willems, die heeft ook alles. (Emmen, aanrader om het dan te halen, mooi bedrijf)
Klinkt als een mooi vakantie plan. Ik was in December nog in Wroclaw; mooie oude stad ook. Een van de steden waar nog te is dat dit ooit Duits was (zo'n 100 jaar geleden was Polen ongeveer net zo groot maar lag een stukje meer naar het Oosten).

We wachten gespannen af op een uitgebreide Ostalgie foto serie.
@ Engineer:

Ja Wroclaw is een mooie stad inderdaad, ik ben er 2 jaar geleden ook geweest. Ik heb toen ook een flits van Wroclaw Classic Motorshow gezien, heel erg leuk!
Daar stonden toch mooie wagens!!


Ik heb er ook echt zin in... Ayo is nu al onrustig, komt waarschijnlijk omdat ik haar paspoort kwijt ben... K-ding moet hier liggen. En ze heeft het woord inenten bij de dierenarts gehoord.

Nog even met paps gesproken, die was ook voor Ommma, dus ook dat staat op de agenda, leuk.... is het al vrijdag?
Nu blijkt maar weer hoe slecht ik ben in Topografie.. Ik las de post van A3 White en ik dacht: Geuzendam in Almelo! ..maar dat is ook gewoon ruim 100 kilometer yawning smiley Wanneer je uit de Zuidwesthoek komt telt alles boven Utrecht eigenlijk al als Groningen big smile smiley
wel een topbedrijf en hebben werkelijk alles thumbs up

Fijne vakantie alvast thumbs up
Ha Zadelsnuiver! , ik zat nog te denken aan dat bedrijf inderdaad...

De weg naar Almeloooooo is echt waardeloos van hier, je bent vooral lang onderweg, terwijl het niet eens ver is. Beetje alsof je naar Emmen gaat (ook zo'n rotweg).

Bedankt! Met nog 2 dagen werken komt het wel dichtbij, morgen een half uurtje langer werken, zodat ik vrijdag een half uur eerder weg kan. Ik ben begin dan ook een uur eerder en ben dan eerder vrij, heerlijk vooruitzicht!
Hmm, was vandaag twee keer op de weg tussen Assen en Emmen.........rijd lekker door.

@zadel, we gaan eens snuffelen, dank je wel.
Sorry, alleen geregistreerde gebruikers met een forumprofiel mogen berichtenplaatsen. Nog geen forumprofiel? Maak die dan hier aan.