ginkelvanmichiel's wagenpark. Pomp & Poets

Gepost door ginkelvanmichiel 
Quote
Durashift
Nette, eerlijke, advertentie. thumbs up. Sympathieke prijsstelling, naar mijn mening
....? Als het voorjaar wordt, is het rijden met dat open dakje ook wat prettiger. cool smiley

[www.autoscout24.nl]

In dat geval kan je wellicht de Astra beter aanhouden. Daar is het werk al aan gedaan.
smileys with beer
grinning smiley
Wat zonde om te horen dat de Kadett moet gaan Michiel... nog een erg nette auto voor zn leeftijd! Ik snap t wel... heb het ook wel eens maar kan het niet over mn hard krijgen om iets weg te doen... recent de Escort en Fiesta MK3 gekocht, en ook de verleiding niet kunnen weerstaan van een golfje 3, maar dan is het toch weer extra leuk om er mee te rijden. En ze kosten praktisch nikscool smiley
Schoonheid van een Kadett, hoop dat de volgende eigenaar er zuinig op is.
Hoop ik ook... vooralsnog de prijs maar iets laten zakken, want ik heb nog geen enkele serieuze reactie gehad helaas... crying smilie
Quote
ginkelvanmichiel
Hoop ik ook... vooralsnog de prijs maar iets laten zakken, want ik heb nog geen enkele serieuze reactie gehad helaas... crying smilie

Staat hij op Sp*****s?
Quote
ginkelvanmichiel
Hoop ik ook... vooralsnog de prijs maar iets laten zakken, want ik heb nog geen enkele serieuze reactie gehad helaas... crying smilie

Is het in de winter wel de tijd om een Kadett te kopen?
volgensmij uberhaupt niet, en zeker niet een exemplaar die niet in het kwarttarief valt :P Maar gelukkig weegt hij maar 845 kg.
Qua wagenpark niet veel te melden. Met al die sneeuw en pekel is er ook niet veel te doen.

Wel ben ik met wat elektra begonnen zodat ik de druppellader van de Marbella nu gemakkelijk kan inpluggen en ook heb ik een stopcontact gemaakt bij m'n voordeur zodat ik ook daar bij autowerkzaamheden gemakkelijker bijvoorbeeld een stofzuiger op kan aansluiten. In de meterkast had ik dat bij de aanleg al voorbedraad, alleen het gedeelte naar buiten moest nog. Binnenkort nog een led-buisje plaatsen op de Pergola zodat als ik aan het sleutelen ben er ook nog wat licht van boven komt.
Ook de Suzopel vandaag maar eens even gewassen, want na al die pekel van de afgelopen dagen was dat ook geen overbodige luxe.


Micha D. stuurde me de link naar het volgende artikel:

klikkerdeklik

bekende auto staat daar afgebeeld big smile smiley
Altijd leuk om je eigen foto en tevens auto ergens terug te zien. thumbs up
Leuk artikel ook! Heb altijd al gezegd dat ik ooit een Panda gehad moet hebben (maar dat zeg ik over meer auto's haha).
Ik had voor de Dyane 2 jaar geleden een elektrische brandstofpomp gekocht, maar die bleek daar niet op te werken. Omdat de Marbella na een tijd stilstand altijd wat moeilijk startte heb ik nu de pomp maar op de Marbella gezet. Werkt goed!!
Overigens de auto vandaag ook maar eens heel even buiten gezet en gewassen. Kan niet wachten -met dit weer tenminste- tot het 1 maart is en ik er weer mee mag rijden!
Sorry, alleen geregistreerde gebruikers met een forumprofiel mogen berichtenplaatsen. Nog geen forumprofiel? Maak die dan hier aan.

close