Micha's Dierentuin - Panda, Panda, Pony, VOLVOOOOOOOOOO

Gepost door Micha D 
Update van de SL: Een paar dagen geleden ging het raam van de bijrijdersdeur niet meer omlaag, dat bleek slechts een zekering te zijn. Maar de volgende dag deed het dak het niet meer. Even kijken wat dat nu weer is.
Quote
Rob013
Oja, kan het kloppen dat de kap van de 9-3 niet meer helemaal strak is?

Viel mij ook al op. Kan het ook kloppen dat ik op de bumper van de 9-3 een klein steenslagpitje zie? confused smiley grinning smiley

2 keer gewijzigd. Laatste wijziging: 18-06-2011 21:52 door Phaeton W12.
Anonieme bezoeker
Re: Micha D.- Het wagenpark
18-06-2011 22:15
Waar blijft de nieuwe aanwinst? grinning smiley
Anonieme bezoeker
Re: Micha - Het wagenpark
19-06-2011 02:29
Quote
Micha D.
Update van de SL: Een paar dagen geleden ging het raam van de bijrijdersdeur niet meer omlaag, dat bleek slechts een zekering te zijn. Maar de volgende dag deed het dak het niet meer. Even kijken wat dat nu weer is.

goede kans dat dat ook slechts een zekering is. Heb het pas ook ergens anders verteld. Een op het oog prima zekering, maar af en toe -warmte?- deed het dak het niet meer. MB wilde een nieuw dak monteren, maar een specialist wist dat dat type sl haarscheurtjesconfused smiley op de zekering had.
@Phaeton W12: Ja, zou heel goed kunnen winking smiley.
@michiel1551: Die moet per se in een ander topic van ene meneer eye rolling smiley.
@Gullwing: Nee, het is geen zekering, hebben we al nagelopen. Volgens 500E zou het te maken kunnen hebben met het programma, omdat we hem een paar keer tussendoor gestopt hebben (om een rubberflap van de klep van het dak) goed te doen. Volgens m'n vader hadden we overigens ook geen 30 AmpŤre zekeringen meer winking smiley.
Anonieme bezoeker
Re: Micha D.- Het wagenpark
19-06-2011 11:38
Dan zullen we daar maar op wachten. smiling smiley
Tuurlijk moet de Alfa in een ander topic, die is toch heel speciaal? grinning smiley

Verder een mooi wagenpark hoor! thumbs up
Tuurlijk moet de Alfa in een ander topicgrinning smiley JoŽl opschietengrinning smiley
Hij staat er al hoor, o-o. grinning smiley
haha net overheen gelezengrinning smiley thumbs up
De SL ingepakt tegen de regen en de hagel (met z'n hoes), maar geen hagel gezien en amper regen, toch jammer sad smiley.
Idd, er was bij ons weinig aan de hand. Ik had pakdekens over de Audi's gelegd.
We hadden alleen de SL ingepakt, de Honda stond bij m'n pa op z'n werk (binnen, ze hebben een nieuwe bedrijfsbus en de oude hebben ze verkocht aan m'n oom en tante (die hem als klusbus gaan gebruiken) dus die had m'n vader mee), de Saab staat aardig beschut en de AMG ook wel. En ze zijn trouwens allemaal all-risk verzekerd, dus de kosten zullen ook niet hoog zijn.

Trouwens wat foto's. Schade aan de AMG (achterbumper):


Gaan we in principe niets aan doen, het valt niet op als je rechtop staat en het is een gebruiksvoorwerp (gevaarlijk om te zeggen hier volgens mij tongue sticking out smiley). En het is plastic, dus het roest niet.

De SL onder z'n dekentje naast de AMG:


Ziet er wel spannend uit als je niet weet wat het is cool smiley.1 keer gewijzigd. Laatste wijziging: 29-06-2011 12:37 door Micha D..
Anonieme bezoeker
Re: Micha D.- Het wagenpark
29-06-2011 12:37
Ik had helemaal niets over mijn auto gelegd. Ben verzekerd voor dit soort ongein, maar ook hier bleef het rustig.

Mooie SL trouwens!
@RGS: Ik ben ook verzekerd, maar wil het gezeur niet als er schade is (en vind het gewoon jammer).

@Micha: Voor die schade even langsgaan bij Merks in Heemstede. Spuiten kost waarschijnlijk iets van Ä 100.
@RGS: Net als meeuw, het maakt niet uit als je schade hebt qua kosten, maar het gezeur hadden we gewoon geen zin in.

@meeuw: Ja, maar waarom Ä100,- uitgeven aan iets waar je totaal geen last van hebt/wat geen kwaad kan tongue sticking out smiley.1 keer gewijzigd. Laatste wijziging: 29-06-2011 14:15 door Micha D..
Anonieme bezoeker
Re: Micha D.- Het wagenpark
29-06-2011 15:39
Omdat het mooier en netter staat, vooral bij zo'n stoere wagen.
En als de auto wordt verkocht scheelt het ook behoorlijk (zeker in die klasse) als de auto onbeschadigd is.
Auto wordt nooit verkocht. grinning smiley
Jij zit er zeker op te wachten eye popping smiley
Nah, ik heb al een auto. big smile smiley
Idd, het witte gevaar. Zal ik straks regelmatig voorbij zien komen.
Deze auto verkopen we niet meer, hij blijft in de familie :''D.
Anonieme bezoeker
Re: Micha D.- Het wagenpark
29-06-2011 17:27
Dan is het toch juist mooi als ie helemaal in orde is? Als je hem zou verkopen, maakt het niet uit want dan zul je het nooit meer zien, maar nu wel. Tenminste, dat zou ik hebben winking smiley
Hij wordt nu toch nog regelmatig gebruikt. Dan repareer je het zit er weer zo'n idioot met z'n auto tegen de bumper.

Nee, laat maar lekker zitten. Mocht hij ooit ergens worden opgeborgen (over 15 jaar ofzo...) wordt hij wel in perfecte staat gebracht. thumbs up
Er zitten binnen ook wel een paar kleine beschadigingen (klein gaatje in het leer, een keer bij een reparatie gebeurd). Dan zou je dat ook allemaal moeten herstellen.

Maar zoals ik al zei, je ziet het niet als je het niet weet, als het erg zou opvallen zouden we er wel wat aan doen.
Goed nieuws, de kap van de SL heeft zichzelf weer gerepareerd, opeens deed hij het weer. Niemand weet hoe.
Ik had ook al een deken over de Bix heengelegd. Ook hier (gelukkig) geen hagel. smiling smiley
Weer even een update. Vandaag de AMG opgehaald van de garage, enkel APK, geen problemen verder, alle olie nog op pijl, dus dat is een goed teken. De motor heeft inmiddels 5.000 gelopen, dat brengt de teller op 112.000. Deze vakantie gaat hij mee naar ItaliŽ, dus in Duitsland kijken of de 280+ kunnen aantikken.
Zo, bedenk me net dat ik nog helemaal niet heb gespot sinds we terug zijn uit ItaliŽ. Nou we zijn weer terug gekomen, geweldige reis gehad, wel warm, maar heel erg leuk! We zijn eerst naar Duitsland gereden, daar twee dagen gezeten en toen doorgereden naar Verona voor twee dagen. We hadden een hotel 20km buiten de stad, maar je kon voor 5 euro de hele dag parkeren in Verona, ideaal (wel in de zon helaas, maar daar ontkom je niet aan in ItaliŽ). Verona is erg leuk, maar wel redelijk toeristisch. Daarna zijn we vertrokken naar Ravenna, ook voor twee dagen. Ook daar kon je voor bijna niets de hele dag parkeren (3 euro, kunnen ze in Nederland nog wat van leren). Was heel leuk, ook veel minder toeristisch dan Verona en redelijk compact, wel een van de leukste aangedane plaatjes. Toen voor twee dagen naar Florence, wat natuurlijk heeel mooi maar is onzettend toeristisch, bijna niet leuk meer. Let op dat je niet op de toeristische plekken gaat eten want je betaald zo 10 euro voor een biertje. Tevens ook heel warm. Daar hadden we overigens een Hotel op loopafstand van het Centrum. San Marino zijn we op weg naar Florence langs geweest, was zeker de moeite waard, heel mooi en bijzonder gelegen, maar ook zů toeristisch. En als laatste plaatsje zijn we naar Bologna geweest, ook een supermooie stad, maar het is nu ongeveer 38/39 graden, dat is wel een beetje warm. Op weg naar Bologna 42,5 graad aangetikt in de auto. En toen weer twee dagen naar Zuid-Duitsland, op weg daar naartoe de Gavia-pas en de Stelvio-pas gereden, vooral de Gavia-pas is echt een must om eens te doen. Het ergste is eigenlijk dat ik niet een bruin ben geworden, omdat je het wel uit je hoofd laat om in de zon te gaan lopen. We hebben zonder enig probleem zo'n 3.500 kilometer gereden. Het enige probleempje was dat het navigatie ermee was opgehouden, later we daar nou net rekening mee gehouden hebben en een TomTom erbij hebben gekocht.

Ik zal jullie de vakantiefoto's besparen, enkel wat automotive foto's.

Mooie foto's thumbs up
En heeft die de 280+ km/h gehaald?
Ja, net de 280km/h aangetikt op een stuk waar het kon. Maar het was op veel stukken toch wel druk.
Dat moet wel feest zijn om met zo'n pk-beest een paar Alpenpassen te bedwingen thumbs up
Haha, ja is wel leuk smiling smiley.

Update: De Saab is donderdag over de 60.000 heen gereden, dat betekent dat we er in 3,5 jaar tijd 25.000 kilometer mee hebben gereden. Die gaat dus nog wel even mee smiling smiley.1 keer gewijzigd. Laatste wijziging: 07-12-2011 16:29 door Micha D..
Lol, zie net de post hierboven. De Saab gaat dus waarschijnlijk (nog niet 100% zeker) weg in het voorjaar, dan gaat m'n moeder in de SL rijden en maken we plaats voor een nieuw paradepaardje, wat het is mogen jullie zelf raden.

Overigens liggen ook de winterbanden weer onder de Honda en de Mercedes E. Daar was overigens nog wel een klein dingetje mee, het canvas kwam door de banden heen aan de binnenkant. Oorzaak was dat toen de motor eruit is geweest de auto niet meer is uitgelijnd door Mercedes Den Haag, we kwamen er net op tijd achter, want het had veel slechter af kunnen lopen. Dus daar moeten ook een paar nieuwe bandjes onder, maar hij staat nu toch op de winterbanden dus dat kan nog wel even wachten.

/Micha out.
Anonieme bezoeker
Re: Micha en JoŽl D.- Het wagenpark
11-12-2011 19:45
AMG, Cabrio en SL. Het klinkt allemaal geweldig maar geef mij de sleuteltjes van de Accord maar. Wat een prachtige auto! Vooral in het wit. thumbs up
Wow, lang geleden dat hier iets gepost is. Ik weet niet of iemand het leuk vind als ik hier een kleine update plaats?
En volgens mij staat de Ferrari hier ook nog niet bij! tongue sticking out smiley
Quote
Micha D.
Wow, lang geleden dat hier iets gepost is. Ik weet niet of iemand het leuk vind als ik hier een kleine update plaats?

Jazeker! Sommigen posten elk wissewasje (nieuwe ruitenwissers bijvoorbeeld, of foto's van vorig jaar van de winterbandenwissel omdat de winterbanden er nu weer onder liggen), dus elke update kan en mag.
Je hoeft geen 'toestemming' te vragen hoor big smile smiley Ben benieuwd naar de update!!
-1 keer gewijzigd. Laatste wijziging: 20-04-2017 17:46 door Micha D..
Ik had wat nieuws verwacht, maar helaas! Maar wel mooie foto's winking smileythumbs up
Ik heb dit altijd een erg mooie Ferrari gevonden. Mooie lijnen en tegelijkertijd niet zo schreeuwerig. En natuurlijk nog klapkoplampen. thumbs up
Quote
Micha D.
Verder nieuws over het wagenpark? Eigenlijk niet, moeders wil graag een auto weg en de mannen weigeren, dus... big smile smiley

grinning smiley Tsja, moeders... eye rolling smiley

Maar ik meen me te herinneren dat er destijds is overwogen om de Saab weg te doen, toch?
En is het leasecontract van de Accord al bijna afgelopen?
Quote
Renaultje
Ik had wat nieuws verwacht, maar helaas! Maar wel mooie foto's winking smileythumbs up
Jammer hŤ spinning smiley sticking its tongue out. Bedankt!

Quote
Dakloos
Ik heb dit altijd een erg mooie Ferrari gevonden. Mooie lijnen en tegelijkertijd niet zo schreeuwerig. En natuurlijk nog klapkoplampen. thumbs up
Mee eens, ik vind bijvoorbeeld een Testarossa ook heel gaaf, maar hij is zů scheeuwerig. Hiermee kun je nog relatief onopvallend rijden mocht je dat willen.

Quote
JW01 (vanaf een Appel)
Maar ik meen me te herinneren dat er destijds is overwogen om de Saab weg te doen, toch?
En is het leasecontract van de Accord al bijna afgelopen?
Klopt, maar we gebruiken de Saab toch wel heel veel als gezinsauto, de AMG, Ferrari en Alfa staan binnen, dus de Saab ligt dan het meest voor handen om mee te nemen. Daarnaast heeft de SL geen airco (dus niet lekker zomers) en in de winter is hij vrij koud omdat de kap niet gevoerd is. Ook hebben we geen winterbanden voor de SL dus dan zouden we die ook weer moeten kopen (incl. velgen). Al met al leek het ons toch beter om de Saab te houden.
De Honda is gewoon gekocht door m'n vaders bedrijf, het is niet zo'n heel groot bedrijf en in tijden van crisis... Kortom, m'n vader blijft er nog een tijdje in rijden. En het is een Japans hok, dus het moet kunnen.
Quote
Micha D.
(...)Ook hebben we geen winterbanden voor de SL dus dan zouden we die ook weer moeten kopen (incl. velgen). (...)

Winterbanden van de AMG passen ook. grinning smiley
Tijdloos model inderdaad, die 456. En de enige die niet mooi is in rood! grinning smiley1 keer gewijzigd. Laatste wijziging: 14-11-2012 20:31 door JW01 (vanaf een Appel).
En nu het moment om een 456 te kopen want goedkoper worden ze niet. Een klassieker in wording met de daarbij behorende prijzen.
Komt voor mij nog even te vroeg maar als ik nu wat geld overhad had ik het wel geweten.
Heb een aantal weken geleden naar dit topic lopen zoeken, was inderdaad erg ver weggezakt (want heb het toen niet gevonden). De Ferrari is natuurlijk een prachtaanwinst: blijft een tijdloze schoonheid! Kijk al uit naar wat detailfoto's en verdere updates van het wagenpark.

P.S. Waar zit de Alfa 155 ergens? smiling smiley
Sorry, alleen geregistreerde gebruikers met een forumprofiel mogen berichtenplaatsen. Nog geen forumprofiel? Maak die dan hier aan.