[QUIZ] Wie wordt de grootste autokenner van 2017? [deel 7+8]

Gepost door Joël D. 

Welkom bij de maandelijkse AutoWeek Forumquiz!

Deel 7+8- zomer 2017

Wie wordt de grootste autokenner van het jaar? Dat is waar het om draait in deze maandelijks terugkerende quiz. Ieder forumlid mag meedoen, ook als je eerdere edities gemist hebt. Hoe het werkt? Eenvoudig: raad aan de hand van de detailfoto's de juiste auto!

De uitleg en de regels:

- Er komt elke maand een quiz, gemaakt door een van de forummers. De inzendtijd loopt vanaf het starten van de quiz tot ergens richting het einde van de maand (meestal het laatste weekend, de precieze datum en tijd vind je onder dit bericht). Daarna geeft de quizmaster de uitslag en opent de volgende (vrijwillige) quizmaster de nieuwe editie. Je hoeft niet te winnen om een quiz te mogen openen, goede zin (en misschien wat creativiteit) is genoeg!

Quizmasters 2017
jan: lybra
feb: j.ko
mrt: Joël D.
apr: Audi80Coupé
mei: j.ko
jun: Escher
jul: Joël D.
aug: Joël D.
sep:
okt:
nov:
dec:

- Puntentelling:
*2 punten: Merk & model goed beantwoord.
*1 punt: Alleen merk of model goed beantwoord.
*0,5 punt aftrek: Vereiste toevoeging (dit staat vooraf aangegeven) bij een auto niet vermeld.
*Wanneer geen enkele inzender een auto goed geraden heeft krijgt iedereen daar 2 punten voor. Als niemand het type goed heeft, maar het juiste merk wel is genoemd, krijgt iedereen 1 punt voor het type.
- Wanneer een auto is verkocht onder meerdere (merk)namen, worden al deze benamingen goedgekeurd, tenzij er een op de foto aanwijsbaar verschil is (dit kunnen ook subtiele details zijn!) waardoor een auto afwijkt van zijn nagenoeg identieke broers, dan wordt alleen de juiste naam goedgekeurd.
- Alle auto's zijn in (al dan niet kleine) serieproductie geleverd.

- Antwoorden in een privébericht versturen naar de quizmaster!
- Het posten van deze quiz, de antwoorden, of allebei in dit topic of op andere fora/sites/etc. is niet toegestaan.
- Een inzending mag binnen de inzendingstermijn te allen tijde gewijzigd en/of aangevuld worden. Gelieve voor de overzichtelijkheid wel bij elke wijziging de hele lijst die je tot dan toe had erbij te vermelden. Je laatste inzending is de inzending die telt.


Inzenden kan tot zondag 3 september 20:00.
Veel succes!

Antwoorden ontvangen van:
Dit zijn de eerste 20, ik zal in de loop van de week de overige 20 plaatsen.
Sorry, alleen geregistreerde gebruikers met een forumprofiel mogen berichtenplaatsen. Nog geen forumprofiel? Maak die dan hier aan.

close