Hyundai 'Matrix' (IN)

Gepost door Rutger DC 
Diverse autofabrikanten hebben het momenteel moeilijk, maar Hyundai en zusterbedrijf Kia zetten hun constante stroom aan nieuwe modelintroducties voort. Momenteel heeft Hyundai twee nieuwe MPV's in ontwikkeling: een verlate opvolger van de Entourage, maar ook deze compacte, crossover-achtige MPV. Ik heb 'm maar even Matrix gedoopt. smiling smiley

Ik vermoed eigenlijk dat het om een voor de Indiase markt bedoelde auto gaat, waar Hyundai al sinds jaar en dag de onbetwiste nummer twee is, ver achter Maruti-Suzuki, maar ver voor de rest. Suzuki levert in India de Ertiga MPV en daarvan afgeleide XL6, die laatste heet in Indonesië XL7. Dat is dan ook de belangrijkste concurrent van deze MPV indien mijn hypothese klopt.

Hyundai liet met de Hexa Space Concept (2012) al eerder zien dat het zinspeelt op een MPV voor India:Tot op heden volgde daar echter geen productiemodel uit. Uiteraard zal Hyundai het oude ontwerp in de prullenbak hebben gegooid en opnieuw begonnen zijn.1 keer gewijzigd. Laatste wijziging: 25-05-2020 11:36 door Rutger DC.
Sorry, alleen geregistreerde gebruikers met een forumprofiel mogen berichtenplaatsen. Nog geen forumprofiel? Maak die dan hier aan.